facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Loop Fitness

Loop Fitness
"LOOP Fitness er effektiv cirkeltræning og udføres på 16 maskiner opstillet i en cirkel. Maskinerne står i en helt bestemt rækkefølge, så du får pulsen op, sved på panden og gennemtrænet kroppens store muskelgrupper. Og så føles det bare så dejligt bagefter.I centret har vi også cirkeltræning til børn i alderen 8-14 år, hvor maskinerne er specielt tilpasset børnenes størrelse og fysik. Det kalder vi LOOP Kidz - så kan hele familien træne sammen.Du kan træne frit i alle LOOP centre over hele landet. Kom ned og mærk den gode stemning. Vi glæder os til at se dig!"
Adresse: Håndværkerbyen 36 , 2670 Greve
Telefonnummer: 41 74 62 43
By: Greve
Rute: Håndværkerbyen 36
Postnummer: 2670


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Hvis man er 13 år 183 cm høj er man for høj til maskiner der passe til alder og for ung til de maskiner man kan passe og så må man gå til konkurrenten kun fordi deres forsikring ikke passer til deres koncept . If you are 13 years 183 cm tall, you are too tall for machines that suit age and too young for the machines you can fit and then you have to go to the competitor only because their insurance does not fit their concept
Stedet fejler ingenting, -men det er sgu for ringe, at man ikke kan rette betalingskortet på hjemmesiden, når man samtidig ikke kan kontakte Loop på mail. Man skal ringe på et telefonnummer, som så ikke svares. Det var ikke en forretningsmodel som gik i mit firma..
Konceptet godt - men ved kortskift og ikke været opmærksom på at få ændret oplysninger hos loop kan jeg konstatere at der ikke bliver sendt en påmindelse, kun et brev med gebyr og opsigelse. Det er altså utrolig dårlig service.
Søde og hjælpsomme medarbejdere. Rent center.
Ok oplevelse.
Et lille behageligt sted med plads til både stærke og mindre stærke
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Loop Fitness med offentlig transport


Greve Borgerhus (Lillevangsvej) 350 måler
225
600S
97N
Greve Borgerhus (Lillevangsvej) 370 måler
225
600S
97N
Hedelyparken (Greve Centervej) 450 måler
600S
91N
Søagerparken (Lillevangsvej) 460 måler
225
97N
Hedelyparken (Greve Centervej) 460 måler
600S
91N

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik