facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lindberg Optik

Adresse: Frederiksgade 2 , 8000 Aarhus C
Telefonnummer: 86 12 55 66
By: Aarhus C
Rute: Frederiksgade 2
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Lindberg briller, Lindberg briller Thiele, Lindberg Aarhus åbningstider, lindberg a/s, Lindberg briller garanti, Lindberg briller guld, Lindberg briller Odense, Briller Aarhus
Anmeldelser
Udemærket optiker med god service og udemærket udvalg. Høflig betjening.
Der findes ikke mere kompetente optikere end hos Lindberg Optik. Briller justerer de og vedligeholder ex.skifter næsedupper med stor imødekommenhed. Den bedste anbefaling herfra.
Fantastik imødekommende og opmærksomt personale. Jeg kom ind i butikken med et par knækkede briller, og i stedet for at prøve at sælge mig et helt nyt par, bestille de straks en ny ramme til brillerne og gav mig i øvrigt et par lånebriller med hjem.
Lindberg Optik er uden tvivl byens bedste optiker. Altid venligt personale møder én med et smil. Servicen er i topklasse. Kvaliteten af deres produkter er uovertruffen og de er altid med på de seneste trends. Jeg handler ikke briller andre steder.
Fremragende optiker, utroligt fin service. Måske ikke Århus' billigste, men det vejes rigelig op af det man får. Reparerer bl.a. glædelig briller uden beregning.
Tror det er et plat firma !
Professionel optiker med kæmpe udvalg og som virkelig kræser for den enkelte kundes behov. Kan varmt anbefale.
Uovertruffen ekspertise og service! Bedste optiker i Århus.
Fagligt velkvalificeret arbejde. God service og fin betjening.
Dygtige og grundige optikere, som giver sig god tid.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik