facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lidl

Lidl
Adresse: Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand, Danmark
Telefonnummer: 80 70 27 02
By: Brabrand
Rute: Gudrunsvej
Gadenummer: 7
Postnummer: 8220


Åbningstider

mandag: 08.00–21.30
tirsdag: 08.00–21.30
onsdag: 08.00–21.30
torsdag: 08.00–21.30
fredag: 08.00–21.30
lørdag: 08.00–21.30
søndag: 08.00–21.30

Nærliggende lignende virksomheder
Bazar Aarhus Bazar Aarhus 2 km Jeg har købt en eksotisk frugt her fra den er sort inde i og er snart rådden den er m...
Anmeldelser
Nu er der igen ingen indkøbsvogne. Som ældre må man så købe ind er andet sted. ØvnLise Barsøe
Denne Lidl er lidt mindre med et lidt mindre vareudvalget - til gengæld er der vældig rar betjening
Under mit seneste besøg i Lidl var jeg begejstret for at genopfylde mit køkken med friske varer og dagligvarer, men min oplevelse var langt fra ideel.nnFor det første bemærkede jeg, at flere af de frosne fødevarer ikke havde danske varedeklarationer. Dette er bekymrende, da det er vigtigt for forbrugerne at have adgang til information om ingredienser, næringsindhold og eventuelle allergener. Som en kæde med internationalt ry er det vigtigt, at Lidl overholder de lokale krav og tager hensyn til deres kunders behov.nnDerudover gjorde en hændelse i bakeoff-sektionen et stærkt negativt indtryk på mig. Jeg opdagede, at nogle af de udstillede bagværk var delvist spist. Dette er ikke kun uhygiejnisk, men også uacceptabelt i et detailhandelsmiljø. Det rejser spørgsmål om, hvorvidt der er tilstrækkelig opsyn med og vedligeholdelse af butikken.nnEndelig var der en meget indelukket lugt inde i butikken, som gjorde min shoppingoplevelse mindre behagelig. Lugten kan skyldes dårlig ventilation eller rengøringsstandarder, men uanset årsagen, er det noget, der bør adresseres af ledelsen.nnSammenfattende har Lidl potentiale til at være en fremragende detailhandler med deres brede sortiment og generelt rimelige priser, men mit seneste besøg var en skuffelse på grund af manglende varedeklarationer, dårlig håndtering af fødevarer og en ubehagelig atmosfære i butikken. Jeg opfordrer Lidl til at tage de nødvendige skridt for at rette op på disse problemer og forbedre kundetilfredsheden.
En lille smule langsomt. De har sjældent de varer som er på tilbud og butikken fremstår rodet og uorganiseret. Dog virker det som om der er kommet nogle nye medarbejderer og de virker som om de er igang med at få lidt mere gang i tingene. Men den har i lang tid virket som en hygge klub.nDog er det den tætteste på vores bopæl så vi handler i den og er vær gang positive og håber på lidt bedre held.
Elsker Lidl. Håber ikke butikken afdamper såsom Aldi.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik