facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for LH Tattoo

"Stolte af at represæntere Tattoo Fashion, verdens største tattoo kæde, I vores fødeby Horsens. Altid dygtige artister i huset. Alle er velkommen hos os, altid god og venlig energi i studiet. Vi elsker at høre om dit projekt Kig ind og sig hej, brug koden Google10 ved ankomst eller bookning. Spar 10%. Gælder kun i 2019. Skynd dig at book en tid mens der er penge at spare. Vi ses i dit fortrukne tattoo studio "
Adresse: Slarisdal 28 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 20 12 40 80
By: Horsens
Rute: Slarisdal 28
Postnummer: 8700


Anmeldelser
Havde en god oplevelse med min septum piercing og var meget renlige og hygiejne venlige, planlægger at få min første tatovering her, jeg opdaterer min anmeldelse følgende.
Jeg har fået lavet to huller i ørene samt en næsepiercing ved Dennis, og jeg er meget tilfreds. God kundekontakt, omhyggeligt, og professionelt arbejde. Super flot studie, imødekommende artister og god stemning i studiet. Hvis du skal pierces eller tatoveres, har Tattoo Fashion min største anbefaling.
Jeg har fået lavet flere piercinger ved Tattoo Fashion og ikke den sidste endnu :- Og kan klart anbefale dem!! De er altid søde og imødekommende. Og så det vigtigste, at hygiejnen er i top.. Alt i alt en rigtig god oplevelse alle de gange jeg har været der!Tjeneste: Ørepiercing
Super glad for min tegning sød personale, kommer igen når en ny idé dukker op
Jeg har været forbi en del tattoo shops igennem mit voksne liv og er tit blevet mødt af en negativ attitude. Det er aldrig sket ved Tattoo Fashion i Horsens. Her er jeg altid blevet mødt af et smilende og åbent personale, også selvom det måske bare er spørgsmål eller et gavekort jeg skal have. Derudover så er butikken super hyggelig indrettet. Jeg er enormt bange for nåle også selvom jeg elsker tatoveringer.. så et hyggeligt univers det sted jeg skal have lavet mine ting er bare så vigtigt! Jeg kan varmt anbefale stedet til alle der går op i kvalitet, god service og rare omgivelser.
Er super tilfreds med min nye tatovering! Kæmpe tak til nikolay og resten af holdet fra TF Horsens! Man føler sig velkommen i butikken og der er massere af liv og generelt god stemning, vildt så hurtigt 7 timer kan føles ; Bliver bestemt ikke sidste gang jeg kommer her!
Jeg er virkelig glad for min tatovering. Personalet var rigtig god til at tage imod en, så man føler sig velkommen i butikken. Det er rart at de kommer hen og spørge ad om alt er som det skal være. Så jeg er super tilfreds og det er ikke sidste gang at jeg kommer i Tattoo Fashion i Horsens.
Super venligt personale, vanvittige dygtige artister og en super fed stemning i shoppen. Har allerede booket en ny tid og kan helt sikkert kun anbefale stedet til andre! Glæder mig til at komme igen:-
2 fantastiske heldags sessions, i selskab med Nikolay den gæve russer, og de andre i shoppen Jeg kom med ideer, og han kom med forslag. Og resultatet en meget glad mand jeg blev, han fik lavet det jeg ønsket mig. Og resten fik han frihånd til, så jeg fik dækket nogen gamle kineser tegn. Tusind tak for det, og håber virkelig han kommer tilbage, så vi kan forsætte med at få noget nyt på mine arme, og gemme de gamle tattoo lidt væk Mvh. Johnny Primdahl
Fik i går min første tatovering med farve af Kasper fra Tattoo Fashion Horsens. På trods af min skepsis over mit eget valg med en farvet tatovering blev jeg guidet hele vejen fra motiv, til farve, til detaljer. Jeg følte selv at jeg var med hele vejen i processen og resultatet blev bare så smukt! Super hyggeligt at tilbringe hele dagen hos Tattoo Fashion Horsens med hyggeligt selskab og omgivelser. Det var så meget turen værd fra Aarhus til Horsens. Fik alt i alt en fantastisk service og en super unik og smuk tatovering med hjem. Kan varmt anbefale Tattoo Fashion Horsens!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik