facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Let's Play

"Danmarks bedste Esport center, esport til Børnefødselsdage, firma arrangementer og ellers masser af casual gaming med vennerne."
Adresse: Nordre Fasanvej 113 , 2000 Frederiksberg
Telefonnummer: 72 22 45 00
By: Frederiksberg
Rute: Nordre Fasanvej 113
Postnummer: 2000


Åbningstider

Mandag: 00:00-00:00
Tirsdag: 00:00-00:00
Onsdag: 00:00-00:00
Torsdag: 00:00-00:00
Fredag: 00:00-00:00
Lørdag: 00:00-00:00
Søndag: 00:00-00:00


relaterede søgninger: Netcafe København, Netcafé Roskilde, Netcafe nordsjælland, Bedste netcafe København, Netcafe Nørrebro, Netcafe flintholm, Netcafe Odense, Netcafe Herlev
Nærliggende lignende virksomheder
Coffee No24 Coffee No24 1 km Virkelig dejligt lille kaffested, med uhørt sød og hjælpsom betjening. Det eneste jeg...
X-Camp X-Camp 2 km Fint teater i mellemstørrelse. Tror man ser rimelig godt over hele salen. Sæderne er ...
Anmeldelser
Faktumet at denne netcafe stadig eksisterer er et bevis på det er et godt sted. Næsten altid hyggeligt lige bortfra når der er nogen meget larmende typer. Service i top
Hyggeligt sted og game. Der kunne dog godt være lidt mere rent og ift. hvor mange spil man kunne spille en gang er der et betydeligt lavere udvalg af spil. Betjening og priser er derimod super gode!
Super personale og lækkert nyt udstyr.
5 gang jeg nu har oplevet at købe 2 timer, sætte mig ved en computer uden skilt om resservation eller advarsel fra personalet og blive smidt væk 20 minutter efter spilstart fordi nogen af jeres venner har førsteret. Herudover er tastaturer og mus så klamme, at man skal have afspritter med selvikke engang det kan i klare I kører så dårlig stil og jeg sætter ikke mit ben der igen !
Jeg har nu besøgt stedet et par gange og det er en ganske fin netcafe med gode faciliteter. Personalet er godt og hurtige til at hjælpe når der opstår problemer. Bemærk dog, at jeg skriver "når" og ikke "hvis", for der opstår altid problemer. Sker det, er de dog søde til at give ekstra tid på kontoen. Når man er oppe og køre så er alt også helt fint, og det er smart at man kan bestille mad og drikkelse fra computeren, så man slipper for at stå i kø og spilde sin tid. Gear såsom headsets, tastatur osv. er alt sammen godt, men computerne er faktisk ret langsomme dels fordi de aldrig er slukkede, dels fordi de er forældede. Prisen er dog rigtig god og det er en af de bedre netcafeer.
Gode computere, gode priser, god service og med alle de gode spil! Der kan dog godt til tider være lidt for beskidt, samt kan det være svært hvis ikke umuligt at få tider fredag/lørdag eftermiddag og aften, med mindre du har bestilt, og her kan der endda også være udsolgt:
Man kunne bestille forsyninger fra sin siddeplads hvilket var et stort plus, da jeg er en doven skid. Lidt problemer med computerne og vi fik ikke plads før vi havde ventet i 10 minutter, selvom at vi havde reserveret. Til sidst var der også er vist mangel på alkohol.
Læste en underlig anmeldelse der slet ik giver mening, tror han har været på en anden Netcafe... Lets Play er simpelthen et perfekt sted når man skal hygge sig nogle timer. Fedt alternativ til biografen. Altid super venlig service og gode priser. Har aldrig problemer med noget slet ik spil som andre netcafeer, man kan tydelig se at de er en af danmarks ældste og bedste netcafeer fordi det altid kører. Mine varmeste anbefalinger..
Jeg havde ringet og bestilt tid til mig og to andre. Vi kommer ind og får vores plads hvortil min computer ikke virker. Jeg beder om hjælp og der går 30 min før medarbejderen kommer ned til mig. Han sidder i yderligere 10 min og kan ikke få fikset det. Han siger han kommer igen om 2 min. Der går igen 10 min og jeg ser ham forlade caféen og en ny medarbejder står i biksen. Jeg beder om hjælp igen og er nu en smule frustreret. Han giver enorm meget attitude og siger jeg skal slappe af. Han kan bare give mig to nye timer. Det har jeg ikke tid til og beder om at få pengene tilbage. Det var han ikke glad for, men jeg fik dem og gik. Kommer aldrig igen.
God service og flinke fyre. Fedt man kan bestille fra sin computer, selv om der går langtid før det bliver leveret. Der en en del spildtid på fejl på udstyr og spil. Kom maks 10 personer, da der ikke altid er licenser nok til flere
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Let's Play med offentlig transport


Mariendalsvej (Nordre Fasanvej) 140 måler
4A
Godthåbsvej (Nordre Fasanvej) 210 måler
4A
74
Mariendalsvej (Nordre Fasanvej) 220 måler
4A
74
Ndr. Fasanvej (Godthåbsvej) 270 måler
2A
Ndr. Fasanvej (Godthåbsvej) 270 måler
2A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik