facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Leo's Legeland

Leo's Legeland
Adresse: Herlev Hovedgade 31, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 65 00 60
By: Herlev
Rute: Herlev Hovedgade
Gadenummer: 31
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 10.00–19.00
tirsdag: 10.00–19.00
onsdag: 10.00–19.00
torsdag: 10.00–19.00
fredag: 10.00–19.00
lørdag: 09.00–19.00
søndag: 09.00–19.00

Anmeldelser
Fantastisk sted for børn i alle ældre. Cafeområde men også caffeer i stue etagen udenfor legelandet, hvis man hellere vil det. Masser af gratis 2-3timers p pladser. Handicapvenligt
Pas på og køb ikke deres 5/10-turskort!nUdløbsdatoen er ikke oplyst på kortet, hvilket gør det svært at holde styr på.nnEfter at have bedt om en forlængelse af mit udløbne kort på grund af manglende information, blev jeg desværre afvist. Jeg føler mig dårligt informeret om udløbsdatoen, og hele oplevelsen har ikke været tilfredsstillende.nnNår.. Så mister de en kunde som faktisk havde planer om at holde en børnefødselsdag hos dem. Øv :
Fint sted, hvor børnene var glade, men vi fik ikke som lovet; fast vært i vores rum - han blev set 1 gang, og så måtte vi selv ud og lede efter hjælp. Ikke nok snacks men børnene opdagede det ikke.
Ville enligt ha givet 5 stjerner men grunden til de kun 3 stjerner er parkering lige uden for. Min kone og jeg kørte i hver vores bil til Leo legeland. Det blev dyrt for da vi kom ud til vores biler efter 4 timer og 10 minutter havde vi fået 2 parkerings bøder. Ja så det var lige 1500kr oven i. Så med 3 børn og 2 voksne for indgangen og lidt med tror jeg det blev tæt på 3000kr for at tage i Leo legeland. Tak for kaffe som heller ikke er noget at skrive hjem om. Dog skal det siges vores børn har hygget sig godt :
Gratis parkering, gratis adgang over 17 år og under 2år. Er delt op så der er steder for de lidt vildere og store børn. Og til de små, tæt hvor man kan sidde og spise.nnDer er ligeledes masser af plads til at parkere de trætte forældre ved diverse legesteder. Så ungerne kører sig selv trætte.nnNogen anmeldelser siger priserne er høje på mad, dertil vil jeg bare sig det synes jeg ikke. Har vedhæftet billede af menu. Håber man kan zoome ind. Deres pomfritter er vildt gode, jeg fik en osteburger første gang og jeg elskede den. 27kr. For Peter Larsen kaffe MED gratis refill.nKøb maden der, støt stedet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik