facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Leo's Legeland

Leo's Legeland
Stort indendørs legeland til børn, klatre- og rutsjebanekompleks med minicykler og en café.
Adresse: Poul Larsens Vej 12, 9000 Aalborg, Danmark
Telefonnummer: 98 12 12 94
By: Aalborg
Rute: Poul Larsens Vej
Gadenummer: 12
Postnummer: 9000


Åbningstider

mandag: 10.00–19.00
tirsdag: 10.00–19.00
onsdag: 10.00–19.00
torsdag: 10.00–19.00
fredag: 10.00–19.00
lørdag: 09.00–19.00
søndag: 09.00–19.00

Nærliggende lignende virksomheder
Funcenter.dk Funcenter.dk 52 måler
Klatreparken Aalborg Klatreparken Aalborg 2 km Rigtig fin oplevelse, som kan udfordre alle på flere niveauernnVi brugte godt 3 timer...
Anmeldelser
Beskidt sted og har fejler på deres Legeredskaber.Har gammelt ting og udsikfter ikke. Altid dyrt,aldrig anbefale.
Generelt virker leos legeland som et sted hvor vedligeholdelse er en by i Rusland. Denne rutsjebane har set sådan her ud alt den tid vi er kommet her.nnEllers virker det fint.nMen går ting i stykker for de bare lov til at være i stykkernnOpdateret den 29/12 2023 med nyt billede af samme rutshebanennDerudover var der også nogle tåbelige skruer ved et airhockey bord.
INTET MINDRE END 2400 KVM indvendigt legerum for hvilken som helst lille barne sjæls hjerte af en karakter, der vil noget, mor og far kan få ro i mange mange timer, kan anbefales en hver dag midt på dagen, helst 3 timer før lukketid, virkelig flot sted, og dejligt spise område engtligt også, maden er til at betale, lidt dyr for dybbelse til pomfritter eller hvad der nu ønskes ved siden af, netop af tilbehør, - Absolut et must værd for din lille trold eller prinsesse, men køb billet inden indgang, samt bestille mad ved bordet, og diverse, så der er noget af sparre på pengepungen.
Det var fint, ikke så mange mennesker selvom det var vinterferie uge8.nDer er fodkoldt og generelt meget koldt nede i café området. En familie på 4 bruger Ca. 800-1000kr med entré og hvis man spiser der ude.
Det virkede en smule slidt, bl.a. virkede airhockey ikke, skibakken var ekstrem langsom! Og der var lukket af et par steder, i det store klatretårn.nnVi tog i Leos legeland da vores planlagte sted lukkede tidligere end forventet.nVi endte med at havde en god dag i Leos legeland alligevel, og der var rigtig meget at lave stadig, trods ovenstående mangler.nnSød pige i kassen som gjorde opmærksom på, at det var billigere at købe billetterne på nettet.nDog manglede der lidt information omkring parkering, da noget hører til Leo og andre ikke gør.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik