facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lelo's Madhus

Adresse: Østergade 12 , 8500 Grenaa
Telefonnummer: 86 29 89 89
By: Grenaa
Rute: Østergade 12
Postnummer: 8500


Åbningstider

Mandag: 11:00-21:00
Onsdag: 11:00-21:00
Torsdag: 11:00-21:00
Fredag: 11:00-05:00
Lørdag: 11:00-05:00
Søndag: 14:00-21:00


relaterede søgninger: Hungry Grenaa, Mad Grenaa, Grill kylling Grenaa, Græsk Restaurant i Grenaa, Bestil Takeaway, Bestil mad online, Take away Kolding, EatMore
Nærliggende lignende virksomheder
Mcdonald's Hjørring Mcdonald's Hjørring 878 måler fint sted at være god betjening også var jeg så heldig at en af de lokale hjalp mig m...
Anmeldelser
Super hyggeligt sted og helt perfekt pizzabunde og fyld. Får 5 af os fra Øen. Igen tak til ejeren for super god mad keep up the good work. Hilsen Sjællænderne
De laver en fin kebab mix. Personalet er meget ude bagved og kan være lidt svære at få fat i. God med krydderi fremme til din ret. Intet vildt, intet super skuffende.
Altid go pizza mangler bare tomater ikk kun salat på pizzaMad: 4/5
1. Gang var super godt! Lækker pizza og kebabrulle. 2. Gang bestilte vi to pizzaer, hvoraf den ene var forkert. Vi blev glade for at få en ny uden betaling, dog kom den også forkert lavet. Derefter takkede vi nej til 3. Pizza og fik penge tilbage for den. Så det er vi glade for. Samarbejdsvilling og til at snakke med :
Den fortjener INGEN stjerner men man kan ikke give nul. Det var da den mest ubehagelige oplevelse. Først forkert bestilling leveret og så endelig kom den rigtige men så smager det som om kødet er for gammelt... føj aldrig igen.
Virkelig dårlig oplevelse. Der var usandsynlig lang ventetid, på trods af at der kun var 2 andre borde optaget da vi kom. Jeg fik en nr 30,som var tør og kedelig, og fruen fik en indbagt som flød i olie og var uspiselig. Ringeste oplevelse på et pizzeria nogensinde.
Pizza var til 4 stjerner, men da de var over 20 min forsinkede, kan det ikke blive til mere end 3 stjerner.
Det er en klassisk fastfood pizza, for at være fair, men de kan finde ud af at lave pomfritter, der er sprøde og lækre samt fyld, der smager det de skal. også en lille, hygge atmosfære inde i butikken.
Totalt dårlig service.. Jeg ringer for at bestille en DOBBELT pizza.. til mine veninder og jeg.. jeg gør det klart for manden at det er en BOBBELT og at der KUN skal dressing på halvdelen.. og absolut ikke på den anden halvdel.. da vi får pizzaen er det en helt almindelig pizza til en person.. og der er dressing på hele pizzaen.. desuden smager pizzaen helt sur..
Jeg har aldrig i mit liv smidt en pizza ud i skraldespanden, men det her blev første gang. Den absolut værste "pizza" jeg i mit liv har smagt. Føj for h******.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik