facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Le Basilic

Le Basilic
"Restaurant Le Basilic er dansk & fransk fusionskøkken. Vores koncept er et enkelt køkken & høj kvalitet - til en rimelig pris.​​Le Basilic er ekspert i mad ud af huset & diner transportable. Vi tager gerne hånd om hele jeres arrangement. Vi leverer mad ud af huset på en ny & udfordrende facon.Det har fra starten været Le Basilics målsætning, at bidrage med en opsigtsvækkende, ny & anderledes form for mad ud af huset til glæde for de mange kunder, som vil lidt mere.Vores mad inspireres af Nordens mange fantastiske kulinariske oplevelser i fusion med retter og smagsindtryk fra Middelhavet og tilpas krydret med Østens smagfulde køkken.Har I brug for mad til to personer på dagen eller 500 i næste uge, finder vi den løsning som passer."
Adresse: Mejlgade 85 , 8000 Århus
Telefonnummer: 86 18 24 41
By: Århus
Rute: Mejlgade 85
Postnummer: 8000


Åbningstider

Mandag: 17:00-22:30
Tirsdag: 17:00-22:30
Onsdag: 17:00-22:30
Torsdag: 17:00-23:00
Fredag: 17:00-23:30
Lørdag: 17:00-23:30


relaterede søgninger: Le Basilic Menu, Medbring egen vin Aarhus, Olive Aarhus, Menu inkl vin Aarhus, Restaurant medbring egne drikkevarer Aarhus, Restaurant Aarhus, Den Rustikke, Restaurant Aarhus omegn
Anmeldelser
Forretten var gennemsnittelig, men hovedretten og desserten var utrolig god. Service var i top og hastigheden på madens ankomst var også ganske fin.
Imødekommende personale som gav sig tid til god forklaring af menukortet. Maden forret, hovedret og dessert var alle yderst velsmagende og flot anrettet. Vinen havde vi selv med. Grunden til vi ikke samlet giver 4 stjerner skyldes, at vi var generet af bananfluer, som satte dig på vinglassene. Selve maden får 4 stjerner.
Forretten var gennemsnitlig, mens hovedret og dessert var i topklasse, og var over alle forventninger. En smag man ikke glemmer! Desværre gik der dog alt for lang tid mellem retternes servering. Personalet var til gengæld meget behjælpelige.
Bestilte en rigtig lækker hovedret, mørbrad med grønsager og efterfølgende dessert. Begge dele velsmagende og flot anrettet på tallerknerne. Havde ikke medbragt vin selv, men købte en flaske rødvin til rimelig pris. Vand på flaske til kr. 50,- Det. var for dyrt. Betjeningen i top og ikke anmassende. Et lille minus, Der mangler en garderobe ved toiletterne. Vi kommer med glæde igen. Parkering: Betalbar parkering bag Arkitektskolen samt i nærliggende gader.
Utrolig velsmagende mad og en tjener der var glad og brændte for at yde god kundeservice. Han var opmærksom og nærværende.
Mad og betjening var i top, vi havde en meget dejlig aften, vi kommer igen. Særlige madbehov: Der blevet taget højde for hvede- og laktoseallergi.
Bedste oplevelse og gode mad, og det bedste ved det hele at man må medbring sin egen vin med
Maden var fantastisk, og servicen var i top. 10/10 til restauranten. Jeg ser frem til næste besøg
Super lækker mad hele vejen igennem! Service var utrolig venlige og super hurtige og anretningen var utrolig flot! 5 stjerner herfra!
Meget veltillavet og lækker mad til en rimelig pris. Fisken var stegt perfekt og retten var meget smagfuld og godt samnensat. Super betjening. Stedet kan varmt anbefales.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Le Basilic med offentlig transport


Østbanetorvet (Letbane) 120 måler
L1
L1F
Nørreport Aarhus (Letbane) 160 måler
L2
Nørreport/Knudrisgade (Aarhus Kom) 170 måler
17
23
46
Nørreport (Aarhus Kom) 180 måler
12
123
15
Østbanetorvet (Aarhus Kom) 190 måler
17
23
46

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Le Basilic.

århus fransk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Mejlgade 85 placering, hvordan kan jeg gå. Le Basilic adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Le Basilic. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Le Basilic med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Lecoq Lecoq 414 måler Pragtfuld madoplevelse, fin smag, smukt anrettet og rigeligt i mængden. God betjening...
Restaurant Latin Restaurant Latin 441 måler Hyggelige lokaler med fantastisk stemning, midt i et lige så stemningsfyldt kvarter. ...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik