facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for La Sosta Pizza & Burger House

La Sosta Pizza & Burger House
Adresse: Runddyssen 6, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 92 65 28
By: Herlev
Rute: Runddyssen
Gadenummer: 6
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: 11.00–21.00
tirsdag: 11.00–21.00
onsdag: 11.00–21.00
torsdag: 11.00–21.00
fredag: 11.00–21.00
lørdag: 12.00–21.00
søndag: 12.00–21.00

Nærliggende lignende virksomheder
MAX Burgers MAX Burgers 2 km 27 kroner for sådan en lille softice, det er meget i overkanten af, hvad man kan till...
Anmeldelser
En stjerne er for meget at give det her pizzaria.nHvis i prioterer jeres helvred bare en smule så hold jer langt væk fra det her uhygieniske sted.nSidder med en madforgifting fordi jeg tænkte man umuligt kunne lave en pepperoni pizza helt galt. ULTIMATIVT KLAMMESTE STED I HELE HERLEV HOLD JER LANGT VÆK!!
Vi var inde og spise med min mand, vi opleve fantastisk hurtigt service, og dejlig lækker hurtig mad. Har ikke spist en så sprød og saftig pizza før. Vi kommer helt sikkert tilbage, ejeren er super sød og gæstfri . Tak for dejlig service
Bestilte en burger, fik den leveret. Den var uspiselig.nDer var så uendeligt meget hvidløgsdressing i at det var imponerende. Jeg kan godt lide hvidløgsdressing, men en bacon-cheeseburger hvor man ikke kan smage nogetsomhelst andet end Hvidløg? Det er for meget.nIngen undskyldning, ingen refundering eller anden kompensation.n0/5. Få mad fra et andet sted.
Laver sådan set okay klassiske fastfood pizzaer, men reklamerer med forkert åbningstid på deres hjemmeside, hvor de endda tog mod online bestillinger med afhentning straks.nnYdermere havde de sat åben skiltet ud, omend de tydeligvis først åbnede klokken 12 fremfor 11.nnDårlig stil. Få styr på det basale først. Så kan vi snakke generel anmeldelse efterfølgende.
Bestiller på nettet og skriver at det til min gamle far,der skal have hjælp. Det blev leveret til tiden og gjort klar i huset så han bare kunne nyde sin mad. Tak . Han var mega glad for jeres hjælp som hed ..
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik