facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for La Mira Restaurant

La Mira Restaurant
Adresse: Sortemosevej 1H, 2730 Herlev, Danmark
Telefonnummer: 44 98 40 43
By: Herlev
Rute: Sortemosevej
Gadenummer: 1H
Postnummer: 2730


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: 16.00–22.00
onsdag: 16.00–22.00
torsdag: 16.00–22.00
fredag: 16.00–22.00
lørdag: 12.00–22.00
søndag: 12.00–22.00

Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Alt i alt rigtig god oplevelse - Maden var godt og det samme var servicen + prisen er fair
La Mira er en restaurant hvor du får høj kvalitet til meget rimelige priser.nKort efter at La Mira åbnede besøgte vi denne restaurant. Det var en meget positiv oplevelse, og jeg tog deres taka-away-menu med hjem. Da vi forleden havde lyst til Take-away valgte vi at bestille fra La Mira, og det bliver bestemt ikke sidste gang. Den veltillavede mad ankom fornuftigt embaleret og i rigelige mængder. Leveringstiden var også kort, så vi kan kun medgive La mira vores varmeste anbefalinger.
Det gamle Viet Hoa er lukket og dette pizzaria er kommet istedet.nMaden er over gennemsnittet og lidt mere lækkert.nServicen er helt klart over gennemsnittet. Kom ind og bestilte. Blev tilbudt kaffe/sodavand imens jeg ventede nPriserne er lidt til den dyrere endenDejlige omgivelser og mulighed for at sidde udenfor.
Hyggeligt sted og rar betjening. Maden er okay, men ikke noget at skrive hjem om.
Ikke det værd. Vi bestilte en pizza og en salat, og det tog dem halvanden time at bringe trods 4,8 km afstand. Pizzaen er samme slags jeg kunne have fået 2 minutters gang væk og salaten var lavet med færdiglavet discount kylling. Maden var overall fin nok, men ikke halvanden times ventetid værd eller til den pris.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik