facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for La Fromagerie

La Fromagerie
"La Fromagerie, Sønderborg og Den Lille Vinbar er byens hyggeligste oste- og delikatessebutik samt Vinbar på samme sted. Nyd noget godt at drikke, tapastallerken og hygge i god atmosfære; en oase midt på dagen.Pladser ude, inde samt bagerst i butikken.Bestil evt. pladser på vores website."
Adresse: Perlegade 19 , 6400 Sønderborg
Telefonnummer: 74 43 42 11
By: Sønderborg
Rute: Perlegade 19
Postnummer: 6400


Åbningstider

Mandag: 10:00-17:30
Tirsdag: 10:00-17:30
Onsdag: 10:00-17:30
Torsdag: 10:00-17:30
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00

Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Vi faldt lidt tilfældigt ind ved frokosttid. Bestilte en ostetapas med et glas rose. Det var virkelig en skøn oplevelse, så da vi et par dage senere skulle bruge noget let og lækkert til aftensmad i sommerhuset ved Skovby, var valget ikke svært. Super lækkert
At man kan købe dejlig ost her giver næsten sig selv Men gå nu også herind selvom du ikke lige er vild med ost - for butikken tilbyder også dejlige snapse fra bla. Bornholm og mange andre gode sager. Har man svært ved at vælge ? Så får man en smagsprøve - også af snapsen. Vi kommer helt klart forbi igen
Fin service, og har mange specialister
Hyggelig frokostrestaurant og fremragende betjening ingen. I fik en dejlig tapas platte og et godt glS vin til rimelige penge.
God øl,vin m.m og fantastisk betjening. Også stort udvalg i oste
Skulle have lidt frokost og faldt over dette hyggelige sted med venlig betjening. Oste-tapas med et godt glas vin eller cider til, kan vi varmt anbefale. Den indeholder blandt andet en masse lækre oste, nogle velsmagende krydrede minipølser, gode saltmandler og dertil godt brød og kiks. Prøv det!
En lørdag formiddag havde vi valgt at prøve en tapas osteplatte på La Fromagerie. Vi blev modtaget af et serveringspersonale i godt humør og det er jo altid en fornøjelse. Ostene på platten var velsmagende og huset vin passede fint til. Vi sad uden for og nød det flotte vejr samtidig med, at vi kunne følge med i livet i byen.
Fantastisk udvalg af både oste, men også alt muligt lækkert tilbehør og drikkevarer. Vidunderlig betjening, der var både vidende og interesseret, og der var tid til ens spørgsmål. La Fromagerie er helt sikkert blevet fast inventar på listen af steder vi skal besøge når vi er i Sønderborg.
Et lækkert sted jeg gerne vender tilbage til med en eller 2 gode venner.
Super lækker ost. Atmosfæren er hel i top. Udvalget i oste og vine er helt uovertruffen. Altid nye og lækre oste
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik