facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for La Cabra

La Cabra
Adresse: Graven 20, 8000 Aarhus C, Danmark
By: Aarhus
Rute: Graven
Gadenummer: 20
Postnummer: 8000


Åbningstider

mandag: 08.00–18.00
tirsdag: 08.00–18.00
onsdag: 08.00–18.00
torsdag: 08.00–18.00
fredag: 08.00–18.00
lørdag: 08.00–18.00
søndag: 09.00–17.00

Anmeldelser
God kaffe, godt brød og kage, god betjening. Altid tårnhøjt niveau - de sætter krav til sig selv, og det kan smages og mærkes!nnPå seneste besøg skulle vi lige prøve deres matcha latte, den var også super god.nnDeres ombygning af lokaler har været godt givet ud. Det er blevet virkelig flot og hyggeligt.nnServeringen er ikke altid voldsom hurtig, og der er det nok vigtigt at huske på, hvor travlt de har og at de gør sig umage med hver bestilling.
Jeg havde fornøjelsen af at besøge La Cabra i Aarhus, og jeg må sige, at det var en helt fantastisk oplevelse. Fra det øjeblik jeg trådte ind i caféen, blev jeg mødt af en behagelig og hyggelig atmosfære. Den moderne indretning og den afslappede stemning gjorde det til det perfekte sted at starte min dag.nnJeg blev straks budt velkommen af det venlige personale, som var meget vidende og passionerede omkring kaffe. De hjalp mig med at vælge den perfekte bønne til min smag og anbefalede en bryggemetode, der ville fremhæve smagen bedst muligt. Og lad mig bare sige, at kaffen var helt i særklasse! Den var rig på smag, velduftende og brygget til perfektion. Jeg kunne virkelig smage, at der blev lagt en masse kærlighed og ekspertise i hver eneste kop.nnMen det var ikke kun kaffen, der imponerede mig. Morgenmaden var også helt fantastisk. Menuen var varieret og tilbød et bredt udvalg af lækre retter. Jeg valgte en klassisk avocado-toast med pocherede æg, og det var simpelthen himmelsk. Brødet var friskbagt og sprødt, og avocadocremen var cremet og fyldig.
Utrolig lækker og vel afstemt kaffe og ypperligt bagværk. Rent, pænt, ordentligt OG hyggeligt.
Var blevet anbefalet deres kardemommesnurre, og de levede fuldt op til forventningerne .nTotalt proppet lokale, så vi måtte sidde udendørs på bænken, men personalet var super søde og hjalp os godt tilrette .
Mega hyggeligt lille kaffested i Århus latiner kvarter. Lækker kaffe og super lækker sandwich nVi fik et ristet surdejsbrød med laks og et med advocado. Mums. Og dertil et espressosæt, som er en espresso uden mælk og en med mælk.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik