facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Læsø Kur

Læsø Kur
Adresse: Vesterø Havnegade 28 , 9940 Læsø
Telefonnummer: 98 49 13 22
By: Læsø
Rute: Vesterø Havnegade 28
Postnummer: 9940


Anmeldelser
Hyggelig tur i kurbad. Supersødt personale. Desværre var vi ikke blevet informeret om at kurbadet havde valgt at lukke 2 timer tidligere end normalt. Altså allerede kl. 15 og ikke som forventet kl. 17. Vi fik en undskyldning om at man desværre havde glemt at give besked herom.
Det er flot fantastisk afslappende kur, giver fornyet energi. Mega lækkert sted med venligt samarbejde. Der er sauna med 70° også 80° man kan vælge. I dampe værelse man kan brug Læsøsalt. Der er også en basener med 6% salt i og 12% salt i. Free WiFi Elevator til 1. sal Alt af alt det er: Luksuriøs oplevelse.
Hyggeligt og dejligt sted. Meget venligt personale. Desværre var der lukket alt for mange mennesker ind, så det virkede meget presset. Det store bassin var meget koldt og stedet virkede lidt slidt. Men hyggeligt sted og afslappende sted
Største turistfælde! Alt alt for dyrt, burde koste max 150 kr. 3 af 4 saunaer var lukkede, vandet i det “store” bassin for koldt. De 2 saltbade er fine. Kun en udendørs spa - det betyder konstant kø. Kun hele æbler og gulerodsstænger og vand til forfriskninger. Comvell i Kellers Park er i en helt anden højere liga.
Anden gang jeg er på besøg. Lækkert sted. Deres dampbad kunne dog godt være en anelse varmere.
Min kæreste og jeg fik en parkur. Vi blev mødt af et behageligt personale, og lå i et velduftende rum med dæmpet belysning, rar musik og lækre produkter - tiptop! Selve behandlingen var også rigtig rar og afslappende - dog følte jeg mig temmelig meget snydt af beskrivelsen wellness"massage", for jeg blev nærmest overhovedet ikke trykket på kroppen, men blot smurt ind i olie. Jeg forventede naturligvis ikke en dybdegående fysiurgisk massage, men en eller anden grad af massage skal der altså være når det står i beskrivelsen og man betaler ret mange penge for det. Jeg ville også have sat pris på en forhåndsinfo om at man altså skal være helt nøgen under kuren. Resten af oplevelsen med bassinerne, sauna, dampbad og frugt var super.
Har I dag været på Læsø Kurbad....Hold da op for en god oplevelse. Fantastiske bade 9 og 12 % saltemætning..obs ingen barbering inden disse bade hvis det er sket ...uha smerte Kan varmt anbefales. Har også prøvet 2 forskellige beh. En massage alm og en med salt. Det er ren forkælelse og så er massørerne bare så professionelle...Tak for nogle fantastiske timer.
Lækkert kurophold. Men dampsaunaen duede ikke. Og udendørs spa var gået i stykker og kunne ikke benyttes. Det er for meget der ikke dur, når prisen fortsat er fuld skrue.
Købte en deal med færge, morgentallerken på færgen, entré og sandwich lækker sandwich og vand, gulerødder, æbler og pærer ad libitum og færge retur inkl kaffe og kage. Fantastisk oplevelse og vi har virkelig nydt det!
Fantastisk sted. Og virkelig service minded. Jeg tåler ikke brød og de hentede en salat til mig istedet for sandwich der fulgte med normalt - trods vi ikke havde fået ringet i forvejen. Det er virkelig service. Ud over det var de super søde, stedet hyggeligt, lækre bade og dejligt der var saunagus trods lille sauna. Skøn skøn tur kan virkelig anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik