facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Løntoft Plastikkirurg

Adresse: Filosofgangen 25, st , 5000 Odense C
Telefonnummer: 66 13 62 14
By: Odense C
Rute: Filosofgangen 25, st
Postnummer: 5000



relaterede søgninger: Erik Løntoft anmeldelser, Plastikkirurgi Odense Fisketorvet, Plastikkirurgi Odense henvisning, Filosofgangen 25 Odense, Plastikkirurgi OUH, Plastikkirurgi København, Privatpraktiserende plastikkirurg, Løntoft online booking
Anmeldelser
Jeg er kommet ved Erik i ca. 30 år og her har altid været den bedste service. Arbejdet, uanset hvad der skulle laves, er altid udført med sikker hånd og stor patentlighed.
Jeg har været til filler og botox behandlinger hos Linda, en del gange efterhånden og hver gang har været en succes. Linda er super sød og meget dygtig til hendes arbejde. Hun lytter til hvad man ønsker og vejleder en, så man får det mest flotte og naturlige resultatet, som aldrig skuffer.
kan helt klart anbefale Erik Løntoft! Jeg har døjet med mandebryster i langtid og kunne ikke helt finde en jeg 100% kunne stole på kunne udføre arbejdet og til en god pris. Erik's pris var helt tilpas og var en fair pris!.. Operationen gik virkeligt nemt og fejlfrit, var vågen mens det skete og tog under 1.5 time. jeg er evigt taknemmelig over servicen samt operationen. og tak til personalet også for at tage så godt imod en. kørte helt fra holbæk til odense for at få operationen og det kunne helt klart betale sig. 5 stjerner herfra!
Fantastisk dygtige. Har fået lavet flere kirurgiske indgreb, og været fuldt ud tilfreds. Utroligt sødt, venligt og yderst professionelt personale. Anbefaler på det varmeste denne klinik.
Jeg blev henvist til klinikken af min læge. Erik er virkelig imødekommende og venlig. Han tilbød endda henvisning til relevant behandling for en anden tilstand, som jeg gerne ville have behandlet :
Jeg har lige fået 1/2 ml juvederm i mine læber... jeg har altid haft smalle læber og hvis jeg ikke smilede så jeg nemt sur ud. Jeg var lidt nervøs for jeg havde aldrig prøvet det før men jeg blev mødt på klinikken af Linda som er utrolig sød og man følte sig straks tryg og i gode hænder. Linda var super professionel og mine læber er simpelthen blevet så naturligt flotte. Jeg er lykkelig for dem. I samme omgang fik jeg lidt botox i bekymrings rynken i panden ml øjnene. Det er virkelig vigtigt for mig at ældes med rynker, ynde og naturlighed, men med de få ting jeg har fået lavet ligner jeg stadig mig selv bare i en fin naturlig 53 årig udgave. Tak til klinikken for deres dygtighed og evne til at forskønne min naturlighed.
Kan på det varmeste anbefale Erik Løntoft og hans søde rolige personale. Jeg er så glad for det øjenlågs løft som Erik har lavet. Har også fået flotte nye læber. Botox, profhilo behandling og peel. Jeg tager altid til Odense hos Erik, for der ved jeg at jeg er i trygge hænder og resultat bliver altid naturligt, hvilket er meget vigtigt for mig
Kan man kun give 5 stjerner. Jeg fik fjernet 4 modersmærker af Erik. Jeg blev mødt med af en varm og rar atmosfære i klinikken. Personalet er hjertelige og virkelig opmærksomme på dine behov som patient. Man bliver lyttet på og man får den bedste behandling man kunne ønske sig. I kan trygt gå til Erik og hans personale. Det vil i ikke fortryde.
Jeg kan varmt anbefale klinikken. Jeg har fået lavet både kirurgi og kosmetiske behandlinger, og jeg er meget tilfreds/glad for mine resultater. Jeg har fået en fantastiks god behandling og betjening, af det sødeste personale.
Virkelig professionel og kompetent behandling og vejledning. Meget behageligt og trygt sted at komme, og kan på det varmeste anbefale Erik og de ansatte.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik