facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Løkken Pizza Grill House

"Italiensk restaurant, der laver italienske pizzaer på den rigtige måde lige i hjertet af Løkken. Har også pizza sandwich og durum ruller."
Adresse: Saltumvej 33 , 9220 Aalborg
By: Aalborg
Rute: Saltumvej 33
Postnummer: 9220


Anmeldelser
Mega fin oplevelse, og super gode pizzaer Vi bestiller ALTID her når vi er i sommerhus Så fin betjening, selv uden briller Tak for dejlig mad.
Fik at vide der ville gå 15min. Efter 8min kom en ven og bestilte mad, og han fik sin mad da de 15min var gået og jeg skulle pludselig vente 15min ekstra, og de stod og snakkede om at de skulle lave 2 til mig. Ikke i orden at fordi en ven pludselig kommer så får han det vi andre har bestilt! Maden smagte dog godt! P pladser er der ikke. Parkering: Der er ikke mulighed for at holde i nærheden.
De havde travlt, så deres oplyste afhentningstid holdt ikke helt stik, men venligheden opvejer dette. Pizzaen med parmaskinke, rucola og parmesanostbillede var egentlig rigtig god, men smagte bare rigeligt salt. Rucolaen ser lidt slatten ud på billedet, men det skyldes kun at det har lagt på en varm pizza i en pizzabakke. Det var helt frisk da vi fik pizzaen. Pizza nr. 3 var rigtig god.
Ikke så heldigt, da det her tog 2 timer for levering, hvorefter det er 1 time forsinket - samlet ventetid på 3 timer, med modtagelse af kolde og tørre pizzaer
Elendig, kold og sørgelig mad, som man skulle vente mere end 3 timer på… HOLD JER VÆK!
Virkelig det dårligste sted jeg har fået pizza fra. Bunden var Virkelig tørt, men kunne lige så godt spise en knækbrød istedet. Og så får man heller ikke det man bestiller fordi de laver fejl... jeg vil bestemt ikke anbefale det..
Ventetiden har ramt 3.5 time på vores pizzaer. Og utrolig dårlig betjening
Kunne ikke følge med ventede 1.5 Time og fik forkerte pizzaer og vores ekstra tilbehør fik vi ikke . Men smagte fint var bare helt forkert i forhold til bestilte .
Maden smagte godt, men ventetiden var på ingen måde tilfredstillede. Bestille mad kl.18 får, at vide der er 1 time og 20 min ventetid. Kl.19:20 kommer vi derned hvor der bliver sagt der går 10-15 min mere. Maden ender med og komme først kl.20… Enten bestil 5 timer før eller find et andet sted hvis i vil have mad i god tid.
Fine pizzaer men maden har været forsinket alle gange, vi har fået derfra. Hvis de siger, at maden er klar om 30 min, skal du regne med mindst 45 min.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Løkken Pizza Grill House.

Aalborg restauranter

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Saltumvej 33 placering, hvordan kan jeg gå. Løkken Pizza Grill House adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Løkken Pizza Grill House. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Løkken Pizza Grill House med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Pappas Pizza Pappas Pizza 580 måler Vi har fået her fra flere gange, og været tilfreds. Men denne gang har jeg givet 75,-...
Lm Kokkeservice Lm Kokkeservice 906 måler
1001 Nat 1001 Nat 950 måler
Elbjørn Elbjørn 1 km
Restaurant Orkideen Restaurant Orkideen 2 km Jeg holdte min fødselsdag på orkideen 10. Juni 2023. Maden var fantastisk. Stemningen...
F-Klubben-Institut For Datalogi F-Klubben-Institut For Datalogi 3 km 10/10 fantastisk sted til formiddagsøl, middagsøl eller eftermiddagsøl.
Ek Caféen Ek Caféen 3 km
Maxi Grill Maxi Grill 3 km En god gammeldaws dansk grill som tilbyder alt det klassiske. Vi bestilte burgers og ...
Smedekroen Smedekroen 5 km Hyggelig stemning uden for meget røg.
Gastronomia Napolitana Gastronomia Napolitana 5 km Lever ikke op til navnet. En pizza, hvor kanten ikke er sprød, men blot knastør. Fyld...
Kniv og Gaffel Kniv og Gaffel 5 km Hyggeligt og god mad til OK priser ja faktisk billigt.
La Locanda La Locanda 6 km Super hyggeligt sted, ikke så stort så husk at reservere! Fantastisk mad og super ser...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik