facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Løgismose

Løgismose
"Gå på opdagelse i hele vores sortiment, vælg præcis hvad du har lyst til, betal i kassen og tag derefter plads enten ude eller inde.Du betaler naturligvis samme pris uanset om du tager dine indkøb med dig hjem eller vælger at nyde dem hos os.Sortimentet omfatter i omegnen af 4.000 forskellige produkter; Udvalgte vine, spiritus, saft, most og limonade. Kolonialvarer og delikatesser som f.eks. skinker, pølser, krydderier, saucer, pasta, kaffe, te, marmelade, honning, postejer, oste, eddike og meget mere.Alt laves fra bunden af friske, sæsonaktuelle råvarer af dedikerede kokke, bagere og konditorer. Kokkene står klar med smagsprøver, inspiration og gode råd.Kig forbi."
Adresse: Nordre Toldbod 16 , 1259 København K
Telefonnummer: 33 32 93 32
By: København K
Rute: Nordre Toldbod 16
Postnummer: 1259


Åbningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 10:00-19:00
Lørdag: 10:00-17:00

Nærliggende lignende virksomheder
7-Eleven 7-Eleven 2 km Aldrig igen! Fik brød uden kvalitetsdato. Det smagte også ikke fræsk.
Christianias Indkøbscentral Christianias Indkøbscentral 2 km Rigtig gammeldags købmand, hvor over halvdelen af varerne er bag disken. Stort udbud ...
Fougaz Fougaz 2 km
Exotic Mix Exotic Mix 2 km Har flere gange set reklamer for Exotic Mix hos div. influencere, og nu måtte det prø...
Deli del Toro Deli del Toro 2 km Vildt uforskammet service, fik klar besked på at vi kunne få det “tjeneren” mørkhåret...
Letz Shop Letz Shop 2 km Altid gode croissant til at opvarme i ovnen. Gode franske vine, specielt fra Jean-Pau...
Anmeldelser
En tur værd, stort udvalg af delikatesser og kæmpe vin sektion. Du kan også sætte dig indenfor og spise en sandwich eller lidt tapas.
Skønt specialsupermarked på Toldboden lige ved vandet. Foruden et bredt udvalg af specialiteter, er her også en hyggelig restaurant, hvor man kan smage på udvalget. Om sommeren er der åbent på terrassen og generelt er der mange gode arrangementer på stedet. Havnebussen sejler lige til døren og ellers er der adgang via Ring 2 eller Bredgade.
Elskede Løgismose engang da de havde massere af mad og to go retter, men nu er det desværre blevet 60% vin afdeling :/ hvilket jeg syntes er trist, da jeg elskede deres butik som den var før :
Fin vin særligt når den er sat ned ellers lige til den friske side
Fremragende udvalg af mad, specielt delikatesser og færdigretter, og vine i særklasse, kan også nydes på stedet
Super lækkert supermarked med stort udvalg af delikatesser. Du kan også få en snack du kan nyde ved vandet
Et utroligt hyggeligt sted, hvis man lige vil have en sandwich og/eller et glas vin/en øl. Samtidig kan man lige handle lidt fra det lækre sortiment de har i supermarkedet minder lidt om Irma varer. Blot er der kun nogle enkle borde til at spise ved, men der er også plads udenfor på de varme dage - eller man kan tage med hjem....
Lækkert supermarked, prismæssigt i den høje ende men opvejet af de lækre, eksklusive kvalitetsvarer. Servicen var dog ikke så god, ham vi blev betjent af ved kassen lørdag den 3. Oktober virkede meget ugidelig og som vi var til ulejlighed da vi skulle betale for vores varer. Dette er en brik der mangler, for at det kan blive en fuldkommen god helhedsoplevelse at handle hos jer.
Udvalget er kedeligt - over halvdelen af butikken er vin og spiritus, og en hurtig søgning på nettet viser at meget af vinen kan købes billigere andre steder.Der er ingen tilstede for at vejlede om vinene, og til de priser burde der være det. Købt en færdig ret til 3-4 personer, selv 2 personer blev ikke mæt, der var 20 pc kød, 80 pc sovs. Og udover det virker personalet til at ikke trives, der er ikke tid til kunder . Alt i alt en kedelig oplevelse.
Gode produkter men service er desværre ikke noget de mestre. Stod i lang kø til kassen - pludselig gik ekspedienten og kom ikke tilbage igen før 10 min efter - besynderligt - ingen forklaring vi måtte bare vente.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Løgismose med offentlig transport


Nordre Toldbod (Københavns Havn) 220 måler
991
992
Refshaleøen (Refshalevej) 470 måler
991
992

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik