facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lægerne Ved Marias Plads

Adresse: Enghavevej 10, st , 7100 Vejle
Telefonnummer: 75 82 07 22
By: Vejle
Rute: Enghavevej 10, st
Postnummer: 7100



relaterede søgninger: Læge lukket for tilgang venteliste, Lægerne blegbanken 3, Mollerup læge, Blegbanken Vejle, Besøglægen app, Besøglægen opret barn, Læge Maria, Lægerne på Havnen
Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Meget imødekommende og venligt personale. Kompetente læger og sygeplejersker. Kan kun anbefales
Har været patient på klinikken i et par år, og er virkelig glad og tryg ved at komme her. Lægerne henter selv patienterne i venteværelset, og man føler sig virkelig set og velkommen. Jeg har flere gange også været til kontrol hos sygeplejersken og talt med receptionen og alle gange været lige så godt tilfreds. Altid mødt med et smil og godt humør. Eneste minus ved klinikken er, at den er så populær, at det ofte er enddog meget svært at få en tid, men det ændrer ikke ved, at når det lykkes, så er det altid en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale klinikken til nye patienter, selv om det måske betyder endnu længere ventetid for mig.
Synd med en sur sekretær. Dårlig service. Lægerne er flinke. Man burde ikke være i branchen, hvis man ikke kan finde ud af at snakke til patienter.
Jeg glemmer aldrig at jeg en dag kom ind til konsultation hos en ældre dame. Jeg havde det virkelig dårligt. Hun spurgte ind til mig og jeg forklarede at jeg simpelthen var så ked af det hele, ingen livslyst og havde nogle trælse tanker. Jeg forklarede at jeg var bange for alt omkring mig. Jeg græd og havde brug for hjælp. Damen sagde at jeg skulle ud og løbe nogle ture og at jeg derved ville glemme det der plagede mig. Jeg dyrkede alt den motion jeg skulle og blev frustreret over hvorfor hun ikke tog mig seriøst. Jeg kom tilbage flere gange og var dybt ulykkelig. Til sidst måtte jeg stoppe med at komme der. Nogle år gik og jeg fik det værre. Hos en anden læge tog de mig alvorlig. Jeg lider af Borderline Personlighedsforstyrrelse, ADD og svær OCD. Vær sød at tage sårbare mennesker seriøst.
5 stjerner til Sofie Riber for prof behandling og et forstående sind. 0 stjerner til en anden læge der, med meget ubehagelig, nedladende og mærkelig adfærd.
Imødekommende, venlig, behagelig, professionel og personlig behandling... kan kun anbefales.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik