facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Lægeklinikken Østerbro

Adresse: Østerbro 107 , 9000 Aalborg
Telefonnummer: 98 16 98 11
By: Aalborg
Rute: Østerbro 107
Postnummer: 9000



relaterede søgninger: Lægerne Østerbro Selvbetjening, Lægerne Østerbro 4800 Nykøbing F, LÆGEKLINIKKEN i Centrum, Familielægerne Østerbro, Familielægerne Aalborg, Privatlæge Aalborg, Familielægerne Aalborg anmeldelse, Bedste læge i Aalborg
Anmeldelser
ALDRIG VÆLG DENNE ELENDIGE LÆGE! Jeg har indsendt en klage længere oppe i systemet og håber andre også gør dette, for hun skal ikke have lov til at fortsætte hendes arbejde. Aldrig har jeg oplevet noget så skuffende! Den gamle dame viser ingen respekt, lytter ikke, eller prøver at hjælpe dig! Man tager til lægen for at få hjælp og ikke for at få en så dårlig behandling som hun giver! Hold jer væk og vælg en anden læge!
Jeg kan se andre har skrevet virkelig dårlige reviews som jeg slet ikke syntes er fair eller korrekt efter min egen opfattelse. Jeg har været ved denne læge i næsten 8 år. 2011-2019. Jeg er nu flyttet til udlandet. Lægen var altid sød og flink og snaksagelig de gange jeg har været der til vaccinationer når jeg skulle til udlandet, eller senere boosters og fremvisning til TB test på hospital som bevis for man ikke har det. Folk der brokker sig over hun har travlt og de ikk føler hun har tid til en har måske ikke forståelse for hvor travlt en læge har det eller har et nemt problem eller bare er kommet på en dårlig dag, det skal jeg ikke kunne sige. Men jeg var "kunde" i 8 år og har aldrig følt mig utilpads heller ikke til min første gyno undersøgelse da jeg blev 23 og skulle tjekkes efter HPV vaccine. Jeg var rigtig glad for min læge og har kun gode ting at sige om hende!
Receptionisten er meget flink, men den ældre læge viser ingen interesse i hvad man siger, og vil have dig ud af døren så hurtigt som muligt. Føler mig utrolig svigtet og at jeg har spilt min tid hver gang.
Absolut den mest amatør-agtige klinik jeg nogensinde har oplevet. Man gir hverken hånd eller udveksler navne med lægen, når man først møder hende. Hun udstråler at hun egentlig helst vil være fri for at behandle og det er selvsagt ikke en rar oplevelse. Jeg oplever aldrig at blive taget seriøst, og er i sidste ende blevet nødt til at tage på hospitalet i stedet, hvor jeg endelig blev mødt af professionelle fagfolk. Klinikken tager ikke akut-situationer alvorligt, og man er nogle gange nødt til at vente uger for at få vigtige henvisninger. Jeg valgte ikke selv denne læge, men fik den tildelt... Jeg kan kun anbefale at man finder en anden læge. Derudover skal man ikke vælge denne læge, hvis man ikke taler dansk. Lægens engelske er meget dårligt. [English]: Don't choose this doctor if you don't speak Danish, as the doctor's English is very poor.
Forfærdelig oplevelse hos denne klinik. Sekretæren virkede umiddelbart flink, men den læge der er tilknyttet har ingen almen høflighed. Hverken giver man hånd eller udveksler navne , selvom det er første gang jeg kom der. Min konsulation er over 30 min. forsinket og på trods af det står hun og snakker vacciner med sin sekretær fremfor at ordne dette når jeg er færdig, nu da tiden allerede var så forsinket. Derudover udførte hun konsulationen ude i venteværelset og forhastede med en konklusion om at jeg skulle have en recept. Da jeg så skulle hente min recept viser det sig at det har hun ikke lige fået lavet og jeg er da nødsaget til at tage til vagtlægen. Absolut forfærdelig service og useriøs læge. Vil ALDRIG i mit liv anbefale denne læge og sætter ikke min fod der igen, vælg for guds skyld et andet sted hvis dette er muligt.
Hvor skal jeg begynde? Skrevet af min kæreste - Lægen er meget stresset. Hun vil hellere have besøget overstået end at give en god behandling til patienten. - Man kan få en tid og når man møder op kan man risikere at blive sendt hjem igen. Det skal dog nævnes at jeg ikke havde taget temperaturen på min søn, men det fik jeg intet at vide om i telefonen, så vi blev sendt hjem igen. - Gynækologiske undersøgelser er ikke behagelige at få foretaget i det hele taget, men det er slemt i denne lægeklinik, da lægerne mangler almen høflighed og empati. Tidligere plejede jeg ellers ikke at have noget imod en gynækologisk undersøgelse. Det er disse punkter der springer i øjnene og det var så slemt at jeg skiftede læge familielægerne Aalborg. I det store hele virker det ikke til lægerne gider at være på arbejde og mangler menneskelige kompetencer, hvilket er ret essentielt, når man arbejder med netop denne praksis.
Havde dem som ferieafløser, kan ikke anbefales
Meget meget ringe behandling af deres patienter. For eksempel holdt de sommerferie i flere uger uden rigtigt at informere om det, så bestilling af medicin blev forsinket så jeg blev nødt til at undvære medicin noget tid. Desuden er den ene læge meget uhøflig og ubehagelig, og da jeg spurgte om jeg skulle komme ind for at få noget specifikt undersøgt og hun sagde ja, var det første hun sagde da jeg kom ind, at det kunne hun ikke gøre noget ved, og så kunne jeg ellers tage hjem igen. Meget ubehagelig person, og utroligt dårlig behandling.
Jeg er rigtig glad for at komme på klinikken. Jeg har ikke en fast læge, men tit den samme i en periode på flere måneder. Jeg bliver taget alvorligt, jeg vidste der var noget galt og selvom det var svært at finde ud af, hvad det var, så blev lægen ved og tro på mig... uanset hvad prøverne/undersøgelser viste. Der var noget galt! Og jeg er godt videre. Jeg er meget tryg ved at komme der
Vær opmærksom på ikke at lave nogle aftaler efter et besøg, fordi de er særlige forsinket på den.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Lægeklinikken Østerbro med offentlig transport


Lundbyesgade (Øster Sundby Vej / Aalborg) 130 måler
17
27N
Østerport (Østerbro / Aalborg) 150 måler
11
17
18
27N
39
S1
Østerport (Østerbro / Aalborg) 150 måler
11
17
18
27N
39
42
S1
Lundbyesgade (Øster Sundby Vej / Aalborg) 250 måler
17
27N
Teglværks Allé (Østerbro / Aalborg) 320 måler
11
17
18
27N
39

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Lægeklinikken Østerbro.

Aalborg læger

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Østerbro 107 placering, hvordan kan jeg gå. Lægeklinikken Østerbro adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Lægeklinikken Østerbro. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lægeklinikken Østerbro med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik