facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kwik Spar

Kwik Spar
Adresse: Frederiksberg Allé 31 , 1820 Frederiksberg
Telefonnummer: 70 23 34 36
By: Frederiksberg
Rute: Frederiksberg Allé 31
Postnummer: 1820


Åbningstider

Mandag: 08:00-19:00
Tirsdag: 08:00-19:00
Onsdag: 08:00-19:00
Torsdag: 08:00-19:00
Fredag: 08:00-19:00
Lørdag: 09:00-15:00
Søndag: 10:00-17:00

Nærliggende lignende virksomheder
Fakta Quick Fakta Quick 174 måler Fin butik til det du står og mangler
Døgnkiosker Døgnkiosker 260 måler
Irma Irma 262 måler
Netto Netto 290 måler
Fakta Fakta 317 måler
Kvik Spar Kvik Spar 318 måler Simpelt hen verdens bedste købmand. Hos Ole Foldberg har de det du skal bruge og hvis...
Kwik Spar Kwik Spar 318 måler Jeg har altid været utrolig glad for at handle her, men efter der er kommet ny ejer, ...
Thomas Frugt Thomas Frugt 513 måler
Netto Netto 618 måler
Irma Irma 697 måler
Netto Netto 838 måler
Aldi Marked Aldi Marked 886 måler
Irma Irma 1 km
Rema 1000 Rema 1000 1 km
Føtex Føtex 1 km
Irma Irma 1 km
Anmeldelser
Simpelt hen verdens bedste købmand. Hos Ole Foldberg har de det du skal bruge og hvis de ikke har det, tilbyder de at bestille de hjem. Altid mødes man med venlighed og smil. Der er tid og lyst til at slå en sludder af. Verdensklasse!
Fantastisk butik. De har alt hvad man skal bruge og der er virkelig god service. Kan klart anbefales. Deres udvalg er imponerende.
Uretfærdig købmand Der står ikke i annoncen maks t3 kasser øl Så hvis jeg skal have 6 kasser skal jeg betale fuld pris for de 3. Da jeg kom 3 dage senere og bestilte 3 kasser af en medarbejder der sagde der var rigeligt så hentede han chefen og han sagde at der ikke var flere ind 3 tilbade og det så også var sidste gang jeg skulle hente Ikke at anbefale
En rigtig Fri Købmand og med udsøgt udvalg af hverdags og festvarer- god nærværende service og super åbningstider -PS udvalg af vin absolut i top.
Det er en købmand i den absolutte topklasse. Dagligvarer til supermarkedspriser, masser af fine specialvarer, utroligt så mange forskellige ting, man kan finde der. Det er så fedt, det er som en gammeldags landhandel, bare midt på Frederiksberg Alle. Skynd jer derned og se det selv
Rollatorvenlig!! Ud over god service og godt varesortiment, så må jeg fremhæve tilgængeligheden for en rollatorafhængig. Trods et relativt lille areal, så kan man komme rundt til varerne og der er også assistance til pakningen af indkøbet, hvis det kniber for mig.
Hyggelig købmand med gode og friske sager.
Skide god lokal købmand, hvor alle er enormt servicemindede. Deres udvalg af vin er især i orden, og Ole plejer altid at kunne bidrage med fif til hvilken vin jeg skal vælge til aftenens menu:
Så skønt med et kvalitets sted. Aldrig kedeligt. Stort vinudvalg, øl og vand, olier, oste, pålæg, mælkeprodukter, is... Kan blive ved. Høflige venlige hjælpsomme... Lokalt sted at handle ..giver stor værdi i området ved Frederiksberg Allé. Tak fordi l ligger lige her :
Jeg elsker denne forretning, min lokale købmand. Familiedrevet hvor der er service og venlighed og et udvalg der er noget ud over hvad man forventer af en lille Spar. Økologi og godt brød. Jeg behøver ikke gå andre steder hen. De har en dejlig rullepølse fra Slagtergården. Vin udvalget er fint, masser af frugt og grønt, friske krydderurter, Hansen is. Blomster til skatten. Sikkert lidt dyrere end discount, men jeg vil gerne betale for oplevelse og ånd.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kwik Spar med offentlig transport


Kingosgade (Frederiksberg Allé) 40 måler
71
7A
93N
Frederiksberg Allé (Alhambravej) 100 måler
1A
Frederiksberg Allé St. (Frederiksberg Allé) 130 måler
1A
7A
93N
Kingosgade (Frederiksberg Allé) 140 måler
7A
93N
Frederiksberg Allé St. (Metro) 160 måler
M3

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik