facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kvickly Taastrup

Kvickly Taastrup
Adresse: Taastrup Torv 18, 2630 Taastrup, Danmark
Telefonnummer: 43 30 01 79
By: Taastrup
Rute: Taastrup Torv
Gadenummer: 18
Postnummer: 2630


Åbningstider

mandag: 08.00–20.00
tirsdag: 08.00–20.00
onsdag: 08.00–20.00
torsdag: 08.00–20.00
fredag: 08.00–20.00
lørdag: 08.00–19.00
søndag: 08.00–19.00

Anmeldelser
Til trods for at de har to flaskeautomaten, gider de ikke tømme dem. Ofte er en eller begge ude af drift og de dovne medarbejdere som bare står og hyggesnakker med hinanden virker nærmest som om at man generer dem, hvis man beder dem om at se på det. Sløjt. Og super dårligt for forretningen. Hvis man ikke kan komme af med sine 30-40 kroner flasker går man jo over til konkurrenterne og lægger sine tusindvis af kroner i indkøb der.
Jeg kommer hjem idag og det sker hver gang at der er slået dobbelt ind på en vare trods det at jeg kun har købt et stk.nDet sker også at prisen er fejl indslået.nIdag var alle protein jordbær sat ned til en pris på 10 kr, men der blev alligevel taget 21,95nJeg købte 1 glas jordbærsyltetøj til 33:95 men der blev slået ind for 2 glasnI har lige sikret jer ekstra 45,90.nDet sker lidt for ofte, men da jeg er handicappet, kan jeg først tjekke bonen når jeg er kommet hjem og magter ikke at tage afsted igen.nDet kan ikke være rigtigt at jeg skal snydes næsten hver gang, så må der stilles en bænk op så man kan tjekke sin bon inden man forlader butikken.nNogle butikker har også navn på den man er betjent af.
Jeg ved ikke hvordan Coop kan holde liv i Kvickly butikkerne. Der er ikke meget liv i butikken, i Taastrup, og det virker som om der er mere personale end kunder.nnDenne butik rimeligt bygget op, i forholdsvis logiske sektioner, men belysningen er ikke ens i hele butikken og den føles flere steder lidt mørk/trist.nnJeg har kun været der et par gange, men hver gang har frugt og grønt afdelingerne set ret sørgelig ud. Det virker som om disse større forretninger har svært ved at ramme rigtigt mht. deres behov - så der er altid nogle varer, der burde have været sat på tilbud eller doneret væk et par dage tidligere.nnPriserne virker generelt højere end konkurrenten Føtex og discount butikkerne, men de har typisk et par lokke tilbud. Dette bliver kun en butik jeg kommer forbi, når PostNord kludere i det, og ikke afleverer min pakke hjemme eller et tættere sted på min bopæl.
Personalet havde ikke tid til at åben en kasse mere det var vigtigere at stå og snakke i kiosken selv om køen var enorm
Detnkunne være bedre,,i weekenden er der kun ung arbejdere og de er ikke skolet godt nok og det er ikke særligt kunde venligt.vh. L.jakobsen
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik