facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kvickly

Kvickly
Adresse: Valby Torvegade 13 , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 14 33 00
By: Valby
Rute: Valby Torvegade 13
Postnummer: 2500


Åbningstider

Mandag: 08:00-20:00
Tirsdag: 08:00-20:00
Onsdag: 08:00-20:00
Torsdag: 08:00-20:00
Fredag: 08:00-20:00
Lørdag: 08:00-18:00
Søndag: 08:00-18:00


relaterede søgninger: Posthus Kvickly Valby åbningstider, Kvickly Frederiksberg, Netto Valby, Normal Spinderiet Åbningstider, Kvickly Silkeborg, Coop Kvickly, Kvickly Hørsholm, Kvickly Skjern
Nærliggende lignende virksomheder
Fakta Fakta 28 måler
Egefeld Egefeld 98 måler
Netto Netto 284 måler
Meny Meny 475 måler Super fin udvalg af special øl, overraskende god faktisk. Tror rent faktisk de har al...
Raihan Minimarked Raihan Minimarked 950 måler
Sartorvet.Com Sartorvet.Com 986 måler Det var superfint. Imødekommende personale og fin ekspedition.
Travcaféen København Travcaféen København 1 km Et hyggeligt og traditionelt brunt værtshus med billard. Der er mange unge mennesker ...
Irma Irma 2 km Synd Irma nedlægges.. Stor fejl af COOP. Gode varer også varer ligeså billige som i N...
LokalBrugsen LokalBrugsen 2 km Personalet er flinke. Men deres varer er ofte " slatne " Deres salater skal...
Meny Meny 2 km Super fin udvalg af special øl, overraskende god faktisk. Tror rent faktisk de har al...
Netto Netto 2 km
Anmeldelser
Super Kvickly med venligt personale og god orden i butikken. Deres grøntafdeling har indimellem udsolgt af enkelte grøntsager, men ellers er alle varerne indbydende og friske. Hvis varer mangler er personalet altid hurtige til at hjælpe. Personalet er altid smilende og klar til at være behjælpelige. Deres slagter har flere gange hjulpet med at finde de rette ting, og de få gange, der har manglet noget på en hylde, har de været lynhurtige til at tjekke på lageret. Brug gerne scan og betal! Der kan være en del kunder fx i weekenden, og der kan fra tid til anden være en del kø ~5-10 kunder pr kasse.
Kvickly i Spinderiet, Valby er et meget velassorteret supermarked/varehus. Butikken har ihvertfald et stort udvalg af personlig plejeprodukter, forskellige nonfood- varer. Der er også en stor vinafdeling, samt et stort udvalg i fødevarer. Foruden det har Kvickly også en velassorteret bager, samt kiosk og postbutik.
Kvickly som vi kender den! Stort velassorteret supermarked med flere fabrikater af samme vare. Om det er dagligvarer, rynkecreme, cykler eller bare smøger, så har de det. Gode åbningstider og parkeringsforhold, lukker klokken 20.00, så der er den del af spinderiet lukket helt af.alt i alt et "super" supermarked .
Det her er et forfærdeligt supermarked og køen til deres pakkeshop er det værste ved det. Undgå med mindre du har rigtig god tid.
Stor Kvickly i Spinderiet tæt ved de offentlige toiletter. Altid travlt og proppet
Det er en god købmandsbutik, hvor den hovedsageligt har frugt, grøntsager og mejeriprodukter, også spiritus og helt sikkert ...
Godt sted og der er alt hvad hjertet og maven begærer.
Elsker elsker elsker Kvickly bageren! Virkelig lækkert bagværk og til gode priser Det er dejligt de holder fast i de gamle traditioner, og ikke prøver at være med på moden, som f.eks andre moderne bagerier.
Fin forretning og stort udvalg, høflig betjening ved kassen
Synes, at hver gang man kommer, så er der rykket rundt på flere af varerne. De har dog et udvalg af varer, som man ikke får i lavpris butikkerne.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik