facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kunstpavillonen

Adresse: Havnegade 20 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 75 12 64 95
By: Esbjerg
Rute: Havnegade 20
Postnummer: 6700



relaterede søgninger: Kunstpavillonen Esbjerg nytårsmenu, Restaurant Esbjerg, Musikhuset Esbjerg restaurant, Madklubben Esbjerg, Opera Esbjerg musikhus, Nytårskoncert Esbjerg, Esbjerg Kunstmuseum, Barnedåb Esbjerg
Anmeldelser
Virkeligt rart sted, hvor der er en rolig stemning og den bedste udsigt over Esbjerg havn. Dejlig alsidig og gennemført menu med en skøn smagsoplevelse. God vin og behagelige tjenere. Lyset i restauranten kan der arbejdes med så man optimerer aften udsigten.
Vi holdte vores bryllup på Kunstpavillonen i 2014. Maden var eminent, men serveringen var en mindre katastrofe. Vi havde på forhånd givet en udførlig bordplan med indtegning af diabetikere og vegetarer. Alligevel blev der byttet rundt på maden, og desserten til diabetikeren kom først, da isen på de andre desserter var ved at være smeltet. De meget unge servitricer var forvirrede og kunne ikke finde ud af hvor maden manglede, da rækkefølgen virkede lidt tilfældig. Selvom vi havde betalt for drikkevarer ad libitum, manglede flere af vores gæster vin til middagen, og alle drikkevarer blev stillet væk en lille time inden vi havde aftalt at arrangementet skulle stoppe. Vi har naturligvis kontaktet Kunstpavillonen med vores kritikpunkter, og de kunne godt genkende noget af det og ville tage det op til evaluering. En anden gang ville jeg vælge at holde fest et andet sted eller at få maden som take-out. Det er virkelig en skam, for maden på Kunsten er fantastisk.
Fint arrangement, omgivelser og mad. Dog var personalets præstation mangelfuld.
Nydelig udsigt over havnen
Lækker mad
Mad i topkvalitet.
god mad god udsigt
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kunstpavillonen med offentlig transport


Østre Havnevej V Englandsgade (Esbjerg) 130 måler
11
12
13
Østre Havnevej V Englandsgade (Esbjerg) 200 måler
11
12
13
Skolegade V Torvet (Esbjerg) 260 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Skolegade V Torvet (Esbjerg) 270 måler
1A
2A
5C
6C
7C
8C
Toldbodvej V Britanniavej (Esbjerg) 320 måler
11
12
13

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Kunstpavillonen.

Esbjerg nordisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Havnegade 20 placering, hvordan kan jeg gå. Kunstpavillonen adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Kunstpavillonen. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kunstpavillonen med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Sydvesten Sydvesten 2 km Vi var 2 uden reservation. Vi blev taget godt imod fra start og fik serveret lakse-sa...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik