facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kulturmuseet Vejle

Kulturmuseet Vejle
Adresse: Spinderigade 11, 7100 Vejle, Danmark
Telefonnummer: 76 81 31 00
By: Vejle
Rute: Spinderigade
Gadenummer: 11
Postnummer: 7100


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: 10.00–17.00
onsdag: 10.00–17.00
torsdag: 10.00–17.00
fredag: 10.00–17.00
lørdag: 10.00–17.00
søndag: 10.00–17.00

Nærliggende lignende virksomheder
Økolariet Økolariet 802 måler Økolariet er GRATIS at besøge!nEt fantastisk sted for hele familien.nHer finder man m...
Anmeldelser
Vildt spændende og fascinerende sted, var der mens de havde Egypten udstilling. Og så både den og deres permanente udstilling. Der er god formidling til både børn 6-13 og voksne. Ville ønske at jeg boede tættere på så det gav mening at havde års kort da jeg blev information mættet efter 3 timer der inde og ville havde nydt sidste del mere hvis jeg kunne havde taget det en ny dag. Måske 3-4 besøg. Men helt klart et besøg værd og hvis man kommer mens vejret er godt så er hele området omring musset også klart et besøg værd.
Skønt sted med mange små udstillinger! Vi lærte meget, også om Vejles historie, tog en tur ned af memory lane på Crazy Daisy med vores teens, gik på opdagelse i Danmarks mad-historie og meget meget mere; Det kan klart anbefales, bare husk madpakker: Og så er det gratis!
Fint lille museum der viser både lokalområdets historie, men der er også lidt andre udstillinger. Fint til et besøg hvis det en dag regner, sæt ca. 1 time af.
Kulturmuseet Spinderihallerne er en gratis oplevelse, hvor der er skiftene særudstillinger. Det er informativ, flot bygget op og helt sikkert et besøg værd, kommer helt sikkert igen.
Fantastisk og informativ oplevelse. Intet mindre. Her er masser at se og lave for både børn og voksne. Flot, interessant og helt sikkert køreturen fra Sjælland værd. Den gratis adgang og parkering er en superlækker bonus. Topkarakter!
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik