facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kultorvet Shawarma

Adresse: Kultorvet 15 , 1175 København
Telefonnummer: 31 33 12 50
By: København
Rute: Kultorvet 15
Postnummer: 1175


Anmeldelser
Fik bestilt 3 stk döner pita kebab og 1 lille bakke pomfritter. Pita brødet alle 3 var ikke fyldt op som mange andre gør, hverken med kød eller salat kun lige i toppen brødet var ikke engang åbnet helt op. Kødet var meget fedtet og smagte beskidt som det har hængt på maskinen i flere dage. Pomfritterne var stængt i gammelt friture olie og var meget dårlige. Madet var slet ikke de priser værd. Butikkens toilet var pænt og rent. Men resten af butikken virkede meget støvet og fedtet border e var ikke rente. Borde og stole var ikke rodet op efter tidligere gæster de flød bare over alt. Personalet råbte heletiden til hinanden med intern jokes på arabisk. Meget forstyrende. Ikke et familie sted. Anbefaler ikke stedet.
Købte en falafelrulle og burde have læst de her anmeldelser før… det eneste som smagte godt var falafel selv. Ellers var det verdens kedeligste rulle ever! Kun salatstrimler og nogle mikro små stykker tomat. Et eller andet dressing som ikke smagte af noget og en slatten rulledej. Ingen smag. Man blev heller ikke spurgt hvad man vil have i. Dårlig service! Ingen kundevenlig betjening! Håber denne “Factory “ gøre noget ved det og læser de negative anmeldelser!!!! Der er absolut plads til forbedring! Aner ikke hvordan den kunne få så mange stjerner! Jeg var mega skuffet! Aldrig i livet igen!
Shawarma Factory er en fantastisk restaurant med en bred vifte af lækre retter til en overkommelig pris. En af de ting, der gør Shawarma Factory helt unik, er deres autentiske shawarma. Kødet er perfekt tilberedt og marineret i en blanding af krydderier, hvilket giver en smagfuld og saftig oplevelse. Men det er ikke kun deres shawarma, der er fantastisk. Deres menu indeholder også en bred vifte af andre retter, herunder falafel, hummus, tabbouleh, og meget mere. Alle retterne er frisklavet og fyldt med smag. Personalet er altid venlige og imødekommende, og gør deres bedste for at give en god service. Kan varmt anbefales!!!
Bedste shawarma og kebab i København! kødet er altid lækkert og saftigt og personalet er altid i godt humør og smilende, plejer ikke at bruge tid på at lave anmeldelser men kunne simpelthen ikke lade være efter min gode oplevelse!
Rigtig godt kød som smager vidunderligt desuden også rigtig god service! Kan varmt anbefales.
Kan ikke komme på en god ting at sige. Klassisk turistfælde på strøget. Med længder den værste durum jeg nogensinde har fået og sløj serviceMad: 1/5
Bedste kebab jeg nogensinde og spistMad: 5/5
Det er den værste shawarma jeg har smagt. Kødet var tør, og ingen smag, dressing uden smag og masser af salat. Brød kunne være bedre. Pommes frites var tør og lignende som om det havde fået en anden omgang i frituregryde og over for saltet. Jeg sætter ikke min fødder igen der.
En virkelig stor skuffelse. Tørt kød og tørt brød. Ingen service eller god stemning.Mad: 1/5
Fantastisk mad og endda til fornuftige priser. Der var ovenikøbet god service og vi blev serviceret med et smil. Klare anbefalinger herfra.
Reageer op deze plaats

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Kultorvet Shawarma.

København mellemøstli̇g

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Kultorvet 15 placering, hvordan kan jeg gå. Kultorvet Shawarma adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Kultorvet Shawarma. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kultorvet Shawarma med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Star Midnight Kebab-Grill Star Midnight Kebab-Grill 2 km Købte en hjemmelavet pita og fik et brød ud fra en pakke fra netto, det nok instedgad...
Valby Shawarma Hus Valby Shawarma Hus 4 km Godt til prisen. Det eneste sted i Valby hvor man stadig kan købe en pita menu i ny o...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik