facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kroppedal Museum Toftekærgård

"Kroppedal Museum giver dig hele historien om Vestegnen:Om dengang de første mennesker i oldtiden kom til egnen.Om dengang, hvor de nogle af de allerførste vikinger i Danmark slog sig ned herude og blev bønder, fordi jorden var god og frugtbar.Om dengang i starten af 1700-tallet, hvor den verdensberømte astronom Ole Rømer byggede sit observatorium ved Vridsløsemagle."
Adresse: Egelundsvej 7 , 2620 Albertslund
Telefonnummer: 43 64 13 53
By: Albertslund
Rute: Egelundsvej 7
Postnummer: 2620


Anmeldelser
Hyggelig lille historisk og astronomisk oase-museum midt i vestskoven. Pak en madkurv, køb kaffen på museet og gå en tur - både i udstillingerne og i området.
Fint lille museum, et besøg værd
Hyggeligt museum, var der for at se Ole Rømer delen med fordrag et virkelig godt foredrag , kommer tilbage for at se resten, på et senere tidspunkt
Delen om vikingetiden og lokalområdet er rigtig god og levende. Overetagen om Ole Rømer er der ikke så meget spræl i. Vi nåede ikke at gå en tur i området, det skulle ellers være rigtigt fint.
Super fint lille museum der er gratis. Vi har været her før og det den permanente udstilling med Ole Rømer og ville denne gang se den nye udstilling med 99 genstande der fortæller vestegnens historie. Det fungere rigtig godt og kan varmt anbefales. Der kunne dog godt være tekster på engelsk og der kunne godt være to høretelefoner ved tabletne da man jo ofte er to eller flere der kan drøfte det man ser.
Fint lille sted, flot og spændende opsætning, kønne omgivelser og så kan den nye vikingebro også lige besøges
Meget børnevenlig viking udstilling i stuen, på første sal Ole Rømers historie. Kort smuk gåtur fra museet finder man den rekontruerede vikingebro, vikinge landsbyen og den anden vej, hvor Rømers laboratorium lå, en imponerende statue af manden.
Super spændende kan absolut rekomanderes
Historien længe leve, oplevelsesrigt og lærerne sted hvor man kan se og høre om forskellige udgravninger på vestegnen. Besøg stedet og bliv klogere
Gåturen fra Risby, gemnem vikingelandsby, over vikingebroen og Kroppedal gør fortællingen ved Kroppedal museet endnu bedre. Museet er et mindre museum, men dets evne til at fortælle om viningens hverdag er pragtfuld. Man bliver ledt gennem en vikingefamilies liv på en meget interessant og let tilgængeligt måde for alle ælder.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik