facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kristrup Kirke

Kristrup Kirke
Adresse: Kristrupvej 129, 8960 Randers, Danmark
Telefonnummer: 86 42 50 16
By: Randers
Rute: Kristrupvej
Gadenummer: 129
Postnummer: 8960


Nærliggende lignende virksomheder
Enghøj Kirke Enghøj Kirke 6 km Skøn kirkenDejlig PræstnSkøn ny moderne kirie
Ålum Kirke Ålum Kirke 14 km Rigtig flot kirke og for mig meget mere interessant de fine Runesten, rigtig dejligt ...
Anmeldelser
ELSKER simpelthen at bo i Randers uanset hvor man er henne, så kan man, hvis fantasien tillader det, finde det mest utrolige i alting. Kristrup Kirke står utrolig højt på manges ønskelister over konfirmationer, barnedåb og bryllup. Der er bare en speciel stemning i den kirke.
Flot gammel kirke med masser af sjæl. Rummelig indvendig med god akustik. De er søde og rare der og særdeles imødekommende.
Fantastisk lille kirke fra år 1100, hvor døbefonten og altertavlen dateres tilbage fra den første del af den lille kirke, som siden blev udvidet, men som fortsat har hyggen, nærværet og stemningen i behold.nnBeliggenheden midt i bydelen på en ekstremt stejl bakke, der får kirken til at tårne sig op, er med til at gøre, at den lille kirke virker imponerende.
Virkelig flot kirke.
Var der til Søs Fenger koncert, det var fint men måske solgt lidt for mange billetter
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik