facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kolding Gymnasium, Hf-Kursus og Ib School

"Tre ungdomsuddannelser samlet på ét stedKolding Gymnasium har et stærkt og internationalt uddannelsesmiljø, som ikke alene udbyder den traditionelle studentereksamen STX, men også den 2-årige HF og den internationale studentereksamen IB International Baccalaureate. Med tre forskellige uddannelser har vi også en stor forskellighed i elevtyper, fagudbud og aktiviteter – det er med til at skabe den helt særlige KG-ånd."
Adresse: Skovvangen 10 , 6000 Kolding
Telefonnummer: 76 33 96 00
By: Kolding
Rute: Skovvangen 10
Postnummer: 6000



relaterede søgninger: Kolding Gymnasium antal elever, Kolding Gymnasium lærere, Munkensdam Gymnasium, Kolding Gymnasium IB, Kolding Gymnasium liste, Kolding Gymnasium rangliste, Kolding Gymnasium historie, Kolding Gymnasium ferieplan
Anmeldelser
Oversat af Google Helt fantastisk og energisk badeværelsesoplevelse, jeg har aldrig behøvet at forlænge hele armen for at nå dørhåndtaget. Jeg er ikke en høj fyr. Det betyder, at jeg skulle lave en "mini squat" for at nå låsen. Jeg har aldrig elsket at se hullet i et badeværelsesloft mere. VIRKELIG EKSTRAVAGANT. Original tekst Absolutely amazing and vigorous bathroom experience, I have never had to elongate my whole arm to reach the door handle. I’m not a tall guy. This means that I had to do a “mini squat” to reach the lock. I have never loved looking at the hole in a bathroom ceiling more. TRULY EXTRAVAGANT.
Oversat af Google Jeg var elev på denne skole, det er en meget dårligt organiseret institution, og nogle lærere er ikke kompetente til at undervise. Der er mange kedelige regler. Jeg er meget ked af, at jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle tage afsted til tiden og spildte min tid på at studere på denne skole. Jeg anbefaler det overhovedet ikke. Hvis du virkelig vil lære noget og blive en mere kompetent person, foreslår jeg, at du ikke spilder din tid her. Original tekst I was a student at this school, it is a very poorly organized institution and some teachers are not competent to teach. There are many dull rules. I am very sorry that I did not know how to leave on time and wasted my time doing my studies at this school. I do not recommend it at all. If you really want to learn something and become a more competent person, I suggest you don't waste your time here.
Oversat af Google Det er fantastisk Original tekst Its amazing
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kolding Gymnasium, Hf-Kursus og Ib School med offentlig transport


Skovvangen V gymnasiet (Kolding) 90 måler
103
147
254
4
5
Skovvangen V gymnasiet (Kolding) 100 måler
103
166
4
5
Skovvangen V Nørremarksvej (Kolding) 310 måler
147
254
4
5
Skovvangen V Nørremarksvej (Kolding) 310 måler
4
5
Skovvangen V C F Tietgensvej (Kolding) 500 måler
4

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Kolding Gymnasium, Hf-Kursus og Ib School.

Kolding uddannelse

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skovvangen 10 placering, hvordan kan jeg gå. Kolding Gymnasium, Hf-Kursus og Ib School adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Kolding Gymnasium, Hf-Kursus og Ib School. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kolding Gymnasium, Hf-Kursus og Ib School med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Amu-Syd Amu-Syd 803 måler Jeg har gennemført mange svejsekurser, fået 8 certifikater og en gaffeltruck Jeg er t...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik