facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kokken & Jomfruen

Kokken & Jomfruen
Adresse: Smedeland 8B, 2600 Glostrup, Danmark
Telefonnummer: 70 10 70 11
By: Glostrup
Rute: Smedeland
Gadenummer: 8B
Postnummer: 2600


Åbningstider

mandag: 09.00–17.00
tirsdag: 09.00–17.00
onsdag: 09.00–17.00
torsdag: 09.00–17.00
fredag: 09.00–18.00
lørdag: 09.00–18.00
søndag: 09.00–13.00

Anmeldelser
Havde skrevet vi skulle holde fødselsdag og bruge buffet kl 11.30. Den leverer de så kl 9 allerede. Det meste 'varme mad' kom koldt og skulle varmes, som var kaos nok i sig selv, med kun en ovn og fjernede lidt idéen om nem mad udefra. De få ting der rent faktisk var varmet kom i termobokse og vi fik at vide, det ville holde sig varmt i over 3 timer. Det var lunkent og kedeligt da vi spiste kl 11.30. Æggen og bacon som var hovedidéen til en stor børnebrunch havde ikke set skyggen af æg. Det smagte vandet og af pulveræg. Det lille skvat drys af halvrå bacontern var til stor skuffelse for alle. Hvor er baconen? Så der blev ikke rørt meget og de få bacontern var væk af første person. Der burde have været et helt fad af bacon som på en buffet? Nærigt.nKyllingespydne var tørre og kedelige og ingen gad spise dem. Frikadellerne og leverpostejen var det eneste der smagte rigtig godt og det blev spist.nAlt i alt, ikke pengene værd til noget vi alligevel skulle stå og arbejde så længe med at få klar og var så kedeligt at spise.
Jeg er meget glad for, at jeg valgte dit køkken. Maden var lækker. Tusind Tak!
Maden kom aldrig til vores polterabend, så 15 sultende gæster måtte vente skuffet efter en lang dag. Chaufføren kunne ikke dansk, lagde på da vi angav vores bestillingsnummer og tog så ikke telefonen resten af aftenen over 20 opkald fra forskellige telefon.nnHold jer væk!
Vi har lige holdt barnedåb idag og fik maden leveret af Kokken & Jomfruen. Maden var super lækker! Alle gæsterne sagde at det var rigtig lækker mad. Vi havde bestilt 7 kuverter for meget men maden blev simpelthen rippet væk.. Folk åd! Jeg blev ringet op da maden var 15 minutter fra at komme og budet der kom med det, var rigtig behjælpelig med at få maden ind i lokalerne. Alt i alt var det bare super fedt ikke at blive skuffet på sådan en vigtig dag. Vi var lidt nervøse for om Kokken & Jomfruen ville skuffe os. Måske ik på flere punkter men så på et. Da vi er nye kunder... Men det gjorde de ik, tværtimod! Stor anbefaling herfra og velfortjent 5 stjerner!
Vi brugte dem til vores bryllup, menuen var billig i forhold til hvor meget vi fik, maden var i høj kvalitet og alle synes at maden var fantastisk, klart mit første valg næste gang jeg skal holde arrangement.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik