facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for KnudsenFoto - Thomas og Heidi Knudsen

KnudsenFoto - Thomas og Heidi Knudsen
"En fotografering hos os, skal være en oplevelse, hvor der er tid til sjov og hygge. Vi er gode til at fange øjeblikket og stemningen, så I får nogle smukke billeder til at udsmykke Jeres hjem, som I kan nyde at se på hver eneste dag. Når I kommer hos os og får taget billeder, skal I bare være Jer selv, og lad os om resten."
Adresse: Vindegade 94 , 5000 Odense C.
Telefonnummer: 20 14 15 81
By: Odense C.
Rute: Vindegade 94
Postnummer: 5000


Nærliggende lignende virksomheder
Daniel Hollister Photography Daniel Hollister Photography 3 km "Fotograf med base i Odense"
Anmeldelser
Fantastisk dygtige mennesker, som bruger tid på sine kunder. Vi har brugt dem igennem de sidste 6 år og er fuldt ud tilfreds med deres arbejde. Kan stærkt anbefale dem til brylluper, da de er super dygtige til netop dette, og de er bestemt med til at gøre dagen mindeværdig.
Jeg har været i praktik hos Heidi og Thomas Knudsen i Knudsen Foto siden august og kan med insider viden sige at de er dejlige mennesker der kender til kvalitetskontrol og kundeservice. Altid smilende og hårdtarbejdende med en hyggelig stemning som gør dine fotos altid er i top kvalitet. Klart anbefalet til børnehave fotos, pas fotos og privat fotos!
Vi har været dybt taknemmelige over at have Heidi og Thomas som fotografer! Utroligt profesionelle og meget behagelige mennesker! De var uundværlige på vores bryllupsdag, og gjorde det til en fantastisk rejse, op til brylluppet, under brylluppet og efterfølgende! Jeg vil til en hver tid anbefale at vælge Heidi og Thomas som fotograf, og det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt dem. Tusind tak!
Super flot billeder og rigtig god service
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik