facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Knud Pedersen Optik

"Midt i Aarhus ligger vores ur- og smykkeforretning i særklasse med anerkendte internationale urmærker i høj kvalitet - og håndplukkede kollektioner af smykker af høj karat. Vi supplerer det hele med venlig og høj faglig service i forretningen og en professionel service på vores urmager- og guldsmedeværksted."
Adresse: Vestergade 3 , 8000 Aarhus
Telefonnummer: 86 12 12 67
By: Aarhus
Rute: Vestergade 3
Postnummer: 8000



relaterede søgninger: Knud Pedersen job, Udlånsordning oprettet af Knud Pedersen i 1957
Nærliggende lignende virksomheder
Paludan Optik Paludan Optik 230 måler Dejlig lille , og personlig butik hvor man får en god og nærværende betjening. For mi...
Hans Laursen Optik Hans Laursen Optik 599 måler
Designit Eyewear Designit Eyewear 984 måler Oversat af Google: Fantastisk virksomhed fyldt med fantastiske dedikerede kreative me...
Anmeldelser
En sand fornøjelse af handle med et så kompetent og imødekommende personale. Fremragende service
Super god betjening og ikke mindst service Havde en mindre defekt på mit ur, det blev repareret, samtidig skiftede de 2 andre smådele, helt uden beregning
Jeg har kun fået en fantastisk behandling hos Knud Pedersen de gange jeg har været ved dem. Rigtig god service af Peter og hans personale. Jeg kan kun anbefale at man kigger forbi dem.
Jeg har været i butikken to gange i løbet af 5 uger. Er blevet betjent af tre forskellige og jeg kan kun anbefale dette sted. De brugte Deres tid på mig og jeg fik en masse at vide om Rolex ure som jeg ikke vidste. Ved mit andet besøg kom jeg ud af butikken med et ur, og det havde jeg ikke planlagt, men ih hvor er jeg glad. Kun plusser og de varmeste anbefalinger herfra.
Tak for god service. Konen blev vildt glad for hendes nye øreringe
Jeg er super glad for den betjening og rådgivning jeg fik hos Knud Pedersen, i forbindelse med mit ur køb. Trods mange mennesker i butikken, blev der taget sig tid, til at forklare mig teknikaliteterne uret indeholder og jeg fik besvaret alle mine spørgsmål. : - altid venlige og imødekommende.
Dårlig oplevelse og arrogant betjening.
Ikke meget service, talte meget indforstået og meget højt, så alle i butikken kunne følge med. Ikke særlig imødekommende eller behageligt. Uanset hvad sagen drejer sig om, eller hvem der i sidste ende har retten på sin side, skal man som sælger kunne gemme sin personlige mening om kunden til man kommer hjem.
Vi kan kun sige at vi har fået en fantastisk god service af Peter, og at det har været en super kompetent vejledning vi har fået.
Meget ubehagelig og uhøflig service. 1. Og sidste gang jeg kommer her Men tag endelig chancen og få dit eget indtryk.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik