facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Klodshans

Adresse: Amagerbrogade 170 , 2300 København
Telefonnummer: 32 59 96 98
By: København
Rute: Amagerbrogade 170
Postnummer: 2300


Anmeldelser
Super flink ejer! jeg fik en sindssyg god betjening af Lisbeth, hun har styr på sine ting og er bare en rigtig rar person, jeg gik der fra med et stort smil, og skal helt sikkert der ind igen trods jeg kommer langvejs fra, kan varmt anbefales!
Super hyggeligt sted, som har massere af fine ting. Butikkens medarbejdere er super flinke, og er altid klar til at hjælpe. Jeg var der her den anden dag for at finde en gave til min søster, og jeg fandt meget hurtigt hvad jeg søgte. Kan varmt anbefales!:
Jeg har handlet flere gange hos klodshans. Hver gang har jeg fået hurtig levering og altid venlig svar hvis jeg har været i tvivl om noget. Jeg kan kun anbefale klodshans de har så meget skønt til ens unger og så er de også virkelig søde.
Dejlige ansatte altid hjælpsomme glade og smilende .. de er billige udvalget er stort .. de har ofte store tilbud de giver gode råd og vejledning.. nu har jeg læst nogle negative anmeldelser.. vil lige sige .. kommer man med en attitude.. fortjener man en attitude igen.. der er intet ondt og sige om Lisbeth. prøv at starte med respekt .. så skal du se en service
En Stjerne er alt for meget, bestilte 2 hjul til min barnevogn, D. 12/8 2015, efter nogle uger skriver jeg e-mail, vedlagt fakturaen for de købte hjul, ingen respons, og stadig ingen hjul... Jeg ringer så lørdag d. 29/8 og efter en masse papirnusseri og en langtrukken samtale får jeg at vide at de bliver sendt med det samme. Ugen går og ingen hjul, mandag d. 7/9 ringer jeg og det er ejeren af butikken Lisbeth Jørgensen der tager telefonen, jeg præsentere mig og ingen jeg får forklaret hvorfor jeg ringer, bliver jeg snerret af og får at vide at jeg skal skynde mig og komme til sagen og fortælle hvad jeg vil, da hun jo er på arbejde... Jeg fortæller hende så hvad det drejer sig om nu lettere irriteret, hun siger hun vil ringe tilbage, jeg siger at når hun ringer tilbage, må hun godt tage en lidt mere ydmyg tone på da jeg er kunden og hun ikke har leveret en varer til mig, inden jeg får talt færdig, smider hun røret på, en voksen dame som ejer en butik smider røret på overfor en kunde hun har snerret af som beder hende om at være lidt mere ydmyg, jeg mangler ord. Jeg bliver så ringet op af en helt anden, da Lisbeth åbenbart ikke tør ringe tilbage, hun forklarer at hun har sendt dem i fredags, en uge senere end jeg fik at vide. Hold jer langt væk fra denne butik, nettet er fuld af dårlige anmeldelser af denne butik og især Lisbeth Jørgensen.
Denmarks bedste genbrugs butik. Med masser nyt og brugt børne og voksne tøj. De har alt til hele familien. Personalet er super søde, man får altid en god service og masser for pengene .
Super fedt sted, hvor man bliver fristet! Mange lækre ting,og en utrolig god og venlig service, og må ikke glemme Grethe, hunden...den er bare for sød!
Jeg bestilte en amme venlig tøjpakke og fik nolge super fine bluser og skjorter til næsten ingen penge og ikke nok med det fik jeg tilsendt ekstra ting i samme kategori Super søde mennesker og god service
En fantastisk butik. Jeg er kommet der igennem de sidste 9 år og går altid der fra med en god oplevelse og masser af tøj. Billigt og godt. Altid hjælpsom og imødekommende betjening. Den bedste genbrugsbutik i verden.
Købte en virkelig fin pakke med 10 bodystockings, hvor der endda var lagt lidt ekstra ting ved siden af. Super god og meget hurtig service. Min pakke blev afsendt samme dag som bestillingen. Alt I alt en rigtig god oplevelse. Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler dér.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Klodshans med offentlig transport


Tycho Brahes Allé (Amagerbrogade) 170 måler
5C
Tycho Brahes Allé (Amagerbrogade) 180 måler
5C
Smyrnavej (Amagerbrogade) 230 måler
5C
77
Grækenlandsvej (Elbagade) 250 måler
77
Grækenlandsvej (Elbagade) 250 måler
77

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Klodshans.

København børnetøj

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Amagerbrogade 170 københavn herretøj placering, hvordan kan jeg gå. Klodshans adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Klodshans. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Klodshans med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Gonzales Gonzales 1 km Bestilte en nr 6 - shawarma salat pizza, og er mere end tilfreds. Sprød bund, masser ...
Name it Name it 1 km
The Essence The Essence 2 km Dejlig butik og fantastisk betjening, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der...
Dinbabuska Dinbabuska 2 km Virkelig god butik for børnetøj og legetøj - særligt for de mindste under 6/8 år - og...
Andersen-Andersen Andersen-Andersen 3 km Skønt med kvalitet på mange måder
Dressmann XL Dressmann XL 3 km Var inde for at prøve skjorte, men der stod på engelsk ved prøverummet at man ikke se...
Dressmann Dressmann 3 km Var inde for at prøve skjorte, men der stod på engelsk ved prøverummet at man ikke se...
Maritime Antiques Maritime Antiques 3 km Virkelig høj kvalitet og særdeles kyndig betjening
Bertoni Bertoni 3 km Virkelig god service, lækre varer og rimelige priser. Dér kommer jeg helt sikkert ige...
Quint Quint 3 km Mega god service, godt udvalg af mærker og kvalitet.
Astas Astas 3 km Stort udvalg af bamser og dukker. Høj kvalitet og unikt design.
Magasin Magasin 3 km Jeg er flittig kunde i Magasin og 3-stjernet medlem læs: jeg bruger mange penge derin...
Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger 3 km Altid god service herinde. Man bliver tilbudt noget at drikke, mens de pakkede mine v...
SAND Concept Store SAND Concept Store 3 km Det var ikke til Til at finde åbningstider i påsken eller på andre tidspunkter
White Stuff White Stuff 3 km Super lækre varer som man ikke finder andre steder. Dejligt med farver og mønstre
Rezet Store Rezet Store 3 km God stor butik med et bredt udvalg. Personalet har desværre lidt for travlt til perso...
Nørgaard Nørgaard 3 km
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik