facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Klærke Fysioterapi

Klærke Fysioterapi
"Hos Klærke Fysioterapi arbejder din fysioterapeut målrettet mod at give dig det mest optimale behandlingsforløb.Vi garanterer dig behandling af høj faglig kvalitet hvor fysioterapeutens specialviden indenfor skader i bevægeapparatet, smerter og sundhed kombineres med effektive behandlingsteknikker.Klinikken tilbyder vi en bred vifte af effektive og skånsomme behandlingsformer indenfor fysioterapi og vejledning. Fælles for alle behandlinger er at de bygger på høj faglig viden og kvalitet – du kan derfor altid føle dig i trygge hænder hos os, uanset om du er barn eller voksen.Klærke Fysioterapi er placeret med kort afstand til Skanderborg og med mindre køreafstand til byerne Ry, Silkeborg og Aarhus."
Adresse: Låsbyvej 103 C , 8660 Skanderborg
Telefonnummer: 60 91 61 81
By: Skanderborg
Rute: Låsbyvej 103 C
Postnummer: 8660


Nærliggende lignende virksomheder
Anmeldelser
Pernille er top professionel og virkelig dygtig. I gennem få behandlinger er min mangeårige hovedpine mindsket betydeligt, takket være Pernille som formår at gå i dybden og finde kernen af problemet. Med få behandlinger og øvelser er jeg ikke blot blevet lindret, men har også fået en forståelse for, hvorfor smerten opstår, hvilket giver motivation til at forebygge med de enkelte øvelser jeg har fået. Tak Pernille!
Verdensklasse oplevelse. Pernille bruger god tid til spørge ind til problemet og derefter give en behandling, der var udover det forventede. Dejlig behagelig stemning og super dygtig Fys. Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik