facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kk Wine

"Theis Vine sælger kvalitetsvine fra hele verden. Flere butikker på vej, altid faste lave priser og åben 24 timer i døgnet på vores webshop. Bourgogne har altid været vores største styrke men vi har også stærke brands som f.eks. Bodegas An Negra, Bodegas Aalto, Domaine Tempier, Whispering Angel, Domaine Leroy samt mange flere. Kig ind og lad dig friste af verdens bedste vine."
Adresse: Brannersvej 6, stth , 2920 Charlottenlund
Telefonnummer: 35 10 20 17
By: Charlottenlund
Rute: Brannersvej 6, stth
Postnummer: 2920



relaterede søgninger: Dalle Valle vin, Tokaj wine, The eyrie vineyards, Acumen Cabernet Sauvignon, Aubert Chardonnay, Alban Vineyards, Cayuse syrah, Dunn Vineyards
Nærliggende lignende virksomheder
Larsen Wine Larsen Wine 229 måler
Kkwine Kkwine 249 måler Super lækre lokaler, med en verden af muligheder inden for gode vine
Holger Frederiksens Eftf. Holger Frederiksens Eftf. 298 måler Stort og godt udvalg.mange ting til vært og værtinde gaver. Gode vine.
Jm Vin Jm Vin 313 måler
Vinocultura Vinocultura 427 måler
Boga 2000 Boga 2000 581 måler
Nora Invest Nora Invest 581 måler
Gourran.DK Gourran.DK 622 måler
Alphawine Alphawine 626 måler Fantastisk sted. Bourgogne vine så det basker og Peter har en fantastisk viden. Store...
Dos Mundos Vin & Tobak Dos Mundos Vin & Tobak 895 måler Fantastisk hyggeligt sted - og meget serviceminded. Har præcis lige det, en kiosk SKA...
Vinøst Vinøst 1 km
Anmeldelser
Super lækre lokaler, med en verden af muligheder inden for gode vine
Lækker vinkyper med godt udvalg af vin. Især bourgogne og champagne er der fokus på. Flasker i alle størrelser Magnum, Jeroboam, Metusalem, Balthasar ligger klar på hylderne. De importerer selv, så der er huse, der ikke fås andre steder.
Fremragende service og udvalg...
Elsker hvordan Theis Vine, altid har "tilbud" på det meste har deres vin, men i virkeligheden har de aldrig tilbud på noget, de kender bare ikke forskellen på mængde rabat og tilbud. De sælger flotte vine til alt for høje priser.
Altid en formidabel service af veluddannede og vidende ekspedienter. Og dertil gode priser og bredt udvalg af vin. Hvad mere kan man ønske sig?
Det var det bedste smagning af vin jeg har været med til. Rart, godt sted og handle.
God og professionel betjening betjening. Stort udvalg af bourgogne vine. Flotte lokaler med masser af plads. Let at overskue det store udvalg. Mulighed for parkering udenfor. Et sted jeg vil vende tilbage til.
Rigtigt god kundeservice og meget hjælpsomme. Hurtig respons på mail henvendelser.
Super høj kvalitet. Enormt udbud. Fantastisk betjening af Danmarks bedste vin eksperter.
Fedt sted alt i rigtig gode vine, kommer tilbage
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik