facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kjelds Cykler

"Vi er medlem af danske cykelhandlere, med certificeret 5 stjernet værksted.Vores faguddannede mekanikkere tager sig af reparationer på alle typer cykler.Vi bruger dele og udstyr i god kvalitet, og du får fornuftige priser og kort ventetid.Vi sælger også nye cykler og udstyr fra de førende mærker i branchen."
Adresse: Skibhusvej 105 , 5000 Odense C
Telefonnummer: 65 91 84 40
By: Odense C
Rute: Skibhusvej 105
Postnummer: 5000


Åbningstider

Mandag: 09:00-17:30
Tirsdag: 09:00-17:30
Onsdag: 09:00-17:30
Torsdag: 09:00-17:30
Fredag: 09:00-17:30
Lørdag: 10:00-13:00


relaterede søgninger: Brugte cykler Odense, Cykelhandler Odense C, Cykelsmed Odense C, Design Cykler Odense, Cykelhandler Odense Albanigade, Jupiter Cykler Odense, Cykelhandler Odense M, Nørregade Cykler Odense
Anmeldelser
God service og altid god betjening. Engang det var meget varmt da jeg hentede min cykel fik jeg en kold i stedet for at betale.
Jeg skulle finde en ny cykel med levering inden for få dage. Dette kunne jeg hos Kjelds Cykler, hvor jeg fik god service og rådgivning om min kommende cykel. De opfyldte også ønsket om at få for- og bagkurv på, selvom det krævede lidt ekstra arbejde og en kreativ løsning at få sat forkurven på. Jeg havde en helt ny cykel efter 2 dage.
Dårlig oplevelse med meget uhøfligt personale, der udviser irritation over at få kunder. Kommer ikke her igen.
De har ikke lært at spænde og udskifte et dæk. Fik skiftet fordæk og et par dage efter hang min cykellygte magnet lygte og kunne så konstatere at hjulet ikke var spændt særlig godt. Jeg fik spændt det og kunne derefter ikke dreje hjulet ordenlig rundt, da magneterne sled op af noget ved bremsen, så jeg var nød til at sætte en skive i, for at kunne cykle rundt med det. Ingen problemer før og hvis jeg selv havde gjort det, havde der ingen problemer været, men de har så ødelagt noget ved mit forhjul.
Som jeg også har skrevet på Feltet.dk, da en bruger bad om råd til reparation af racercykel - Den bedste cykelbiks i Odense er Kjelds Cykler på Skibhusvej. En lille butik med kompetente folk, som styres af tidligere eliterytter Morten. De burde klare opgaven med din cykel. Hilsen EBM
Jeg har købt en ny mountain bike herfra. Ikke noget at sætte en finger på. God rådgivning, fed cykel og flinke folk. Ligeledes god reparation af cyklen, hvis uheldet skulle være ude. Der er ikke lang ventetid og prisen kan man ikke sige noget til. Kan varmt anbefales.
Købte for give or take fem år siden en cykel her, og kommer fortsat her når der er det mindste med den. Super flinke folk, hurtige og er typisk klar før aftalt tidspunkt med cyklen! :-
En af byens bedste cykelforhandlere. Altid klar til et godt tilbud og et godt råd. Vi har købt cykler det gennem gange år til voksne og børn.
Ekstrem dårlig service!!!!!!! Inkombetent Indehaver!!!!!!! Forvendt absolut INGEN!!!!!! service/Reklamationsret, ved Ny prisreduceret køb kampagnemodel. etc. Uforståeligt når man driver en special butik i lokalområde!!!!!!!. NB. søg alternativ, eks. Wee Bike Vestergade 5000 c. der gives det mest naturlige begreb, Service med Kunden i Centrum!!!!!!.
Fik god og kompetent hjælp til at vælge en el-cykel, og har bestemt ikke fortrudt! God pris også :-
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kjelds Cykler med offentlig transport


Hørdumsgade (Odense Kommune) 20 måler
85
Hørdumsgade (Odense Kommune) 60 måler
85
Skibhustorvet (Odense Kommune) 210 måler
85
Thorkildsgade (Odense Kommune) 210 måler
85
Skibhustorvet (Odense Kommune) 210 måler
85

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Kjelds Cykler.

Odense c sportscykler

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Skibhusvej 105 odense c cykel foreninger placering, hvordan kan jeg gå. Kjelds Cykler adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Kjelds Cykler. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kjelds Cykler med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik