facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kirsten Adler Fotografi

Kirsten Adler Fotografi
"Jeg er fotograf i Århus, og laver mange forskellige typer portrætter, f.eks. portræt til pressen, hjemmesiden, din nyeste bog, diverse sociale medier, Headshot og C.V 'et. Som erhvervsfotograf fotograferer jeg både for små og store virksomheder – til alle professionelle formål. Mit studie ligger ved tilkørslen Århus V på E45, men jeg kører gerne over hele Danmark for at løse jeres opgave.Jeg elsker mit job, og går op i at hjælpe dig med de billeder, du mangler for at få dit budskab ud. Mød gerne op i studiet, i Århus, til en god snak- der er altid kaffe på kanden!"
Adresse: Rosbjergevej 58R , 8220 Brabrand
Telefonnummer: 30 29 39 60
By: Brabrand
Rute: Rosbjergevej 58R
Postnummer: 8220


Anmeldelser
Uden tvivl den bedste og dygtigste fotograf jeg har været ved. Både professionel og en fantastisk sparringspartner for en iværksætter som jeg - jeg kommer bestemt igen og kan kun anbefale Kirsten til enhver der vil have taget billeder - fem stjerner + herfra! - Anna Geipel Jewellery.
Kirsten er vanvittig dygtig fotograf! Hun gør oplevelsen til en leg, og får det bedste frem i en. Hun får min varmeste anbefalinger og hun er helt sikkert den jeg går til næste gang jeg har brug for en top-klasse fotograf!
Det var en super god oplevelse at blive fotograferet hos Kirsten Adler. Kirsten forstod hurtigt hvad jeg ønskede og det endelige resultat var endnu bedre end jeg havde håbet på.
Det var en rigtig god oplevelse at blive fotograferet hos Kirsten Adler. Hun skabte en afslappet stemning, hvor der var plads til kreative udfoldelser og hvor det var tydeligt at hun havde en stor faglig ekspertise. Kirsten er utrolig detaljeorienteret og ser muligheder i alt - lige fra lyset til kompositionen. Jeg er rigtig glad for mine billeder.
Jeg havde en super god oplevelse med Kirsten i hendes studie i Århus, hvor jeg skulle have taget nogle karakterfotografier til min forfatterside. Kirsten arbejdede seriøst med opgaven og fik samtidig skabt en afslappet stemning, som fik mig til at slappe helt af. Billederne blev super flotte.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik