facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kirkebakkeskolen

Kirkebakkeskolen
Adresse: Kirkebakken 9g, 7120 Vejle, Danmark
Telefonnummer: 76 81 39 20
By: Vejle
Rute: Kirkebakken
Gadenummer: 9g
Postnummer: 7120


Åbningstider

mandag: 08.00–17.00
tirsdag: 08.00–17.00
onsdag: 08.00–17.00
torsdag: 08.00–17.00
fredag: 08.00–17.00
lørdag: Lukket
søndag: Lukket

Nærliggende lignende virksomheder
Petersmindeskolen Petersmindeskolen 6 km Hejsa! Som sigma må jeg desværre give jeres forretning en solid rating på 1.
Anmeldelser
Kirkebakkeskolen er en exceptionel institution, og det er ikke uden grund, at den får ros fra elever og forældre. Skolen, beliggende i en smuk og inspirerende ramme, formår at skabe et læringsmiljø, der ikke blot er udfordrende, men også støttende og berigende for hver enkelt elev. Et navn, der ofte nævnes med stor respekt og beundring, er Anders Daugaard, en af skolens dygtige og engagerede lærere.nnAnders Daugaard er mere end bare en lærer; han er en inspirator og en mentor. Hans dedikation til elevernes succes er tydelig i hans undervisningsmetoder og hans evne til at skabe en atmosfære af læring og samarbejde. Med et brændende engagement for faget og en entusiastisk tilgang til undervisningen formår han at gøre selv de mest komplekse emner tilgængelige og interessante for sine elever.nnSkolens overordnede fokus på individuel udvikling og støtte afspejler sig i den måde, hvorpå Anders Daugaard tilpasser sin undervisning til hver enkelt elevs behov. Han er kendt for at skabe et trygt rum, hvor elever føler sig opmuntret til at deltage aktivt og stille spørgsmål. Denne tilgang fremmer ikke kun faglig forståelse, men også selvstændig tænkning og kreativitet.nnKirkebakkeskolens engagement i at fremme elevernes alsidige udvikling er imponerende. Ud over det akademiske fokus er der et væld af ekstracurriculære aktiviteter og initiativer, der giver eleverne mulighed for at udfolde sig på forskellige områder. Fra kunst og sport til videnskab og musik er skolen en smeltedigel af talenter, der dyrkes og fejres.nnSkolens faciliteter og infrastruktur er også værd at nævne. Moderne og veludstyrede klasseværelser, biblioteker, og idrætsfaciliteter skaber en stimulerende læringsmiljø. Skolens ledelse og lærere arbejder i fællesskab for at sikre, at alle aspekter af skolen fungerer gnidningsløst og understøtter elevernes trivsel.nnI sidste ende er Kirkebakkeskolen ikke bare en skole; det er et hjem for læring, vækst og fællesskab. Det er en skole, der former ikke kun elevernes akademiske horisonter, men også deres karakterer. Anders Daugaard og hans kollegaer bidrager aktivt til at gøre Kirkebakkeskolen til et sted, hvor elever bliver udrustet ikke blot med viden, men også med redskaberne til at navigere i livet med succes og integritet. En skole som Kirkebakkeskolen fortjener utvivlsomt al den ros, den modtager, og det er en fornøjelse at anbefale den.
Da jeg gik på den skolen, blev jeg kvalt på tidligere skole inspektørs Jørgen Juuls kontor af ham selv. Det er et forfærdeligt sted.
Den er så dårlig at jeg fortryder min betaling af moms.
Alle er meget søde og rare og man bliver behandlet godt her
Lorte skole
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik