facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kilden i skoven

Kilden i skoven
Adresse: Dyrehaven 7, 2930 Klampenborg, Danmark
Telefonnummer: 31 26 36 16
By: Klampenborg
Rute: Dyrehaven
Gadenummer: 7
Postnummer: 2930


Åbningstider

mandag: Lukket
tirsdag: Lukket
onsdag: 12.00–22.00
torsdag: 12.00–22.00
fredag: 12.00–22.00
lørdag: 12.00–22.00
søndag: 12.00–17.00

Anmeldelser
Genialt koncept super sød og venlig sommelier og et helt perfekt og nøje udvalg af små vinproducenter med naturlig tilgang til vindyrkning. Kan kun anbefales!nnBest recommendations for their sommelier. Lovelier atmosphere great wine selection and really good service. Food is served in a relaxed laid back style, perfect place to kick back relax and enjoy a good bottle of wine.
Lækker ceviche af helleflynder. Men kartoffel-retten var en stor skuffelse. En stor skål overkogte kartofler med en satay-agtig sauce. Ikke løvstikke pesto som der stod på spisekortet. Og alt for lidt at vælge imellem.
Super fint sted i fantastisk flotte omgivelse en spytklat fra Bakken. Vi var der under Dining Week 2024, så kan ikke tale for hvordan stedet normalt performer.nnSuper lækker vin til fornuftige priser, mener det var omkring 60 kr. glasset.nnMaden var lækker med vildt skudt fra Dyrehaven. Den manglede lige det sidste for at være oppe og spille i de helt store rækker.
Ikke god oplevelse. Beskidt på borde og maden levede langt fra op til prisen
Uformel og hyggeligt med superb mad og god service - og så i smukke omgivelser
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik