facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for KFT Food Trading

"KFT Food Trading er et firma som importer mad varer fra Asiatiske land primer fra Thailand,Korea, Vietnam, Kina og øvrige Asiatiske lande og Europeover 3000 sortimenter friske frugte og grøntsager fra Thailand med fly too gang om uge, friske grøntsager fra Kina gennem EU lande. Vores pris vil overraske bellige vi handler engros og detail Vi lever til hele Denmark gratis til erhvervs kiggeforbi for en dejlig forretnings snakke [email protected]"
Adresse: Viborgvej 155 A , 8210 Aarhus
Telefonnummer: 86 11 85 86
By: Aarhus
Rute: Viborgvej 155 A
Postnummer: 8210



relaterede søgninger: KFT Aarhus åbningstider, KFT Kødbyen ÅBNINGSTIDER, KFT jylland Your Asian foods Specialist, KFT københavn, KFT Transport, Asiatisk supermarked Aarhus, Far East Trading, Kft facebook
Nærliggende lignende virksomheder
Grand Fromage Grand Fromage 3 km Min søster købte en portion tapas til to. Ude foran stod den til 138kr, men fordi hun...
Anmeldelser
Elsker at handle her, man kan næsten altid få alt det man skal have, desværre er grønt kvaliteten ikke særlig god. Men resten er super
Har stort udvalg af asiatiske varer, men det relativt dyrt at handle ind det.
Godt udvalg til rimelige priser. Dog lader kundeservice til at være et fremmedord. Personalet virker irriteret over spørgsmål og ikke særligt behjælpelige.
En spændende butik. Jeg kommer mest efter fiskesovs og kokosmælk . Men de har alt, hvad man har brug i sit køkken fra de asiatiske lande. Der tales ikke så meget Dansk i butikken, kunderne er som regel søde og meget gode til at hjælpe.
Rigtig godt udvalg af forskellige asiatiske specialiteter og dagligvarer. Varmt anbefalet
Et kæmpemæssigt udvalg... Og hvad end du måtte mangle, som ikke LIGE er i butikken - det skaffes. Og ALTID med masser af venlig hjælpsomhed og store smil.
Lækkert udvalg. Søde medarbejder. Klart min y-asiatisk butik i Aarhus.
Vi fandt stedet via en google søgning ifbm. et ønske om at lave Kimchi. - Butikken har massere af forskellige varer til billige priser, vi har besluttet konsekvent kun at købe nogle for os hverdagsvare i KFT. - Vores første gang brugte vi 1,5 time, og endte med at blive fulgt til kassen efter lukketid XD. - En udfordring vi har haft er, at vi ikke har kunne finde rundt, hvor er konserves? Frugt/grønt? osv. - Andre reviews, har ekspedienten været lige glad, det er ikke vores opfattelse.
Kan anbefales hvis man søger noget asiatisk mad, de har simpelthen så meget forskelligt. Butikken fremstår dog utrolig uhygiejnisk, og derfor kan de desværre ikke lande 4 stjerner. En kasse med desideret mugne bananer midt i butikken og generelt beskidt. Ekspedienten virkede meget uengageret, hvis denne prøvede at lave en lille oplevelse ud af indkøbet vil jeg love at omsætningen og gode anmeldelser vil stige.
En god butik med meget at valget i mellem.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik