facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kesar Indian takeaway

Kesar Indian takeaway
"We are an Indian restaurant situated in the heart of Horsens city. We pride ourselves for the quality of our food, we only use fresh produce and the finest spices imported from India. Our chef has over 20 years of culinary experience from India and the USA. The restaurant has indoor and outdoor seating and we offer alcohol and friendly service."
Adresse: Graven 5 , 8700 Horsens
Telefonnummer: 71 80 88 66
By: Horsens
Rute: Graven 5
Postnummer: 8700


Åbningstider

Mandag: 03:00-21:00
Tirsdag: 03:00-21:00
Onsdag: 03:00-21:00
Torsdag: 03:00-21:00
Fredag: 03:00-21:00
Lørdag: 03:00-21:00
Søndag: 03:00-21:00


relaterede søgninger: Indonesisk Restaurant Horsens, Take away Horsens, Grønnegade Horsens, Indisk restaurant, Dinis Horsens, Nytårsmenu Horsens, Mamma's Horsens, Bedste take away i Horsens
Anmeldelser
Fantastisk lækker mad, lavet med friske råvarer og til en fair pris. Der er et godt udvalg på menuen også for vegetarer og veganer. Deres service er også helt i top. Man bliver mødt med et smil og maden bliver serveret hurtigere end forventet. Restauranten har desuden også en hyggelig atmosfære og pæne rene toiletter. Kan ikke rose dem højt nok. Min mand og jer er helt enige om at dette er den bedste indiske restaurant vi har besøgt i Danmark. Selv om vi bor over en halv times kørsel fra Horsens, så er det her vi tager hen. Vi ser allerede frem til næste gang.
Jeg kan kun varmt anbefale dette sted. Hurtig venlig og smilende betjening. Vi følte os velkommen fra første sekund, selvom vi faktisk var lidt for tidligt på den. Vi fik god tid til at studere menukortet - men så snart vi havde besluttet os, stod de klar til at tage imod. Meget opmærksom personale. Maden var unik - blev fulgt til bords med en god forklaring af hvad der var på tallerkenerne. Alt i alt en super oplevelse - jeg/vi kommer helt sikkert igen.
Rigtigt lækkert indisk mad til fornuftige priser.
Fantastisk lækker mad, smagfuld uden at brænde munden i stykker. Og betjeningen var mindst lige så fantastisk. Næste gang vi er i Jylland, skal jeg forbi og smage resten af menuen.
Elendig service, efter at vi fik et bord ventede vi 40 minutter uden at vi fik mulighed for i det mindste at bestille drikkevarer. Andre gæster som tilsyneladene kendte tjeneren fik lov at bestille efter få minutter. Kommer aldrig der igen, de havde mere travlt med take away en at passe restauranten og gæsterne.
Fremragende indisk mad. Meget velsmagende retter og der er lavet til perfektion. Forretten havde noget af det møreste kylling jeg har smagt. Velkrydrede retter, uden at det bliver for meget. Restauranten har en hyggeligt atmosfære med god og venlig betjening. Eneste minus er små 25 cl cola flakser, hvor man næsten skal bestille to per person.
Fantastisk god mad. Hyggelig stemning! Virkelig god service der satte prikken over I’et! Ikke en finger at sætte på noget!! Helt klart 10/10 for vores vedkomne
Restaurant KESAR serverede en ualmindelig velsmagende aften menu, og vi blev betjent af et smilende personale, der fik det hele til At gå op i en højere enhed. En stor tak for det.
Super lækkert. Bedste indiske mad jeg har fået!
Dejlig platte med lidt af hvert. Ikke alt for stærkt. Sød betjening. Indisk øl
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kesar Indian takeaway med offentlig transport


Horsens Ny Teater 80 måler
1
12
Horsens Ny Teater 110 måler
1
Skolegade/Nørregade (Horsens Kom) 180 måler
1
11
Skolegade/Nørregade (Horsens Kom) 190 måler
1
12
Svanes Torv (Horsens Kom) 250 måler
1
10
107
112
116
12
13
9

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Kesar Indian takeaway.

Horsens ındisk

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Graven 5 placering, hvordan kan jeg gå. Kesar Indian takeaway adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Kesar Indian takeaway. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kesar Indian takeaway med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik