facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kebab King

Adresse: Hedeparken 9 , 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 97 40 41
By: Ballerup
Rute: Hedeparken 9
Postnummer: 2750



relaterede søgninger: Kebab King Menu, Kebab Skovlunde, Kebab Ballerup Centret, Kebab Ballerup, Pizza Ballerup
Anmeldelser
Maden var ikke specielt god og efter at have set hvordan de behandlede maden og stod i køkkenet mistede jeg appetitten. Vi fik to hjemmelavede durum, intet fantastisk, ganske normalt men i den dyre ende. De lagde maden på samme viskestykke igen og igen et viskestykke som lå på en af deres arbejdsborde, virkede ganske unødig og ganske uhygiejnisk, der udover flyttede de maden frem og tilbage bagt brød ved at holde det med armen op af tøjet. Fordi de flyttede mange brød samtidig. De brugte handsker, men havde en dårlig arbejdsrutine med maden. De behandlede Durum brød som var der en vaskeklud. De var søde og flinke og forsøgte at levere en god service men mistede ærlig talt appetitten, efter at se hvordan de arbejdede i køkkenet. Til deres forsvar. De havde rigtig travlt, da nogen havde bestilt MANGE grilretter, det skal trodsalt siges.
De skriver på Facebook man får 10% i rabat til og med 1. November. Når man bestiller d. 1 november siger de tilbuddet ikke gælder. Bestilte grillfest menu, som der er kommet enorm prisstigning på fra ca. 90 kr person til nu 135 kr pr. Person? Samtidig har de også lavet portionerne mindre.
Vildt god og hurtig take away.Mad: 5/5
Dejligt sted med god betjening og god mad.Mad: 4/5
God betjening, og madet der nede smagte meget godt de kunne måske godt lægge mere salat i pitabrøden og mere dressing.
Jeg tror ikke du kan finde et sted i en radius på 30 km som laver en bedre kebab end det de gør der inde. De laver traditionel kebab, kebab som det virkelig smager som det kom dirente importeret fra Tyrkiet, burgere, masser af lamme ting, og forskelligt tilberedt kylling alting smelter i munden og jeg har stadigvæk ikke blevet skuffet en eneste gang, Selvom jeg har besøgt stedet over 20 gange. De vil ikke engang miste kunder hvis det de hævede prisen på deres mad.
ALDRIG MERE Kebab King ! Jeg skulle have mig et pitabrød med kebab. Kebaben bliver stegt og der kommer salat og løg og tomat i samt dressing. Men HALLO ! ! Manden der laver det tager løg og tomat og kommer i pitaen med de BARE FINGRE ! ! ! HALI-HALLO der er noget der hedder tænger eller plast-handsker. Det var sidste gang, jeg købte der. ULÆKKERT !
Uden at have prøvet alle lignende spisesteder med Kebab, så er dette sted det, som kommer tættest på min favorit i Lyngby. Autentisk betjening, usædvanligt stort udvalg, serveret af venligt personale. De lokale af fremmed herkomst kommer også her og er på en eller anden måde garanter for den gode kvalitet.
Lækker mad, god service og fornuftige priser
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kebab King med offentlig transport


Hedegårdscentret (Hold-an Vej) 70 måler
400S
40E
500S
Hedegårdscentret (Hold-an Vej) 150 måler
400S
40E
500S
Hedegårdsskolen (Magleparken) 160 måler
156
400
Hedegårdsskolen (Magleparken) 150 måler
400
Tapeten (Magleparken) 340 måler
156
400

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik