facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Karlsholm Leasing

"ALD carmarket har altid et stort udvalg af tidligere leasingbiler. Vi er ejet af ALD Automotive - Europas største udbyder af leasingbiler. Hos ALD carmarket har du mulighed for at købe, finansiere eller lease din næste bil online."
Adresse: Ole Rømers Vej 2 , 2630 Taastrup
Telefonnummer: 29 93 60 58
By: Taastrup
Rute: Ole Rømers Vej 2
Postnummer: 2630



relaterede søgninger: Karlsholm Leasing Herlev
Nærliggende lignende virksomheder
Vallensbæk Autotransport Vallensbæk Autotransport 2 km Fantastisk service
Anmeldelser
Service, der går udover både hvad de som virksomhed er forpligtet til og mine egne forventninger. Jan, Jacob og Henrik skal alle have en ekstra tak for den yderst gode service.
Har lige købt bil hos ALD igen for 3 gang. Der virker bare
Ingen behøver tage til showroom i Taastrup. I kan ligeså godt klare det over nettet. Der er ingen informationer om biler. Hvis man spørger hvorfor man skal oprette profil for finde ud af pris mv., får man vide at så kan også bare lade være og gå.
Jeg må bare sige at det er total i orden leasing. Jeg bukker og nejer. Alle skræmme eksempler man har hørt om leasing bliver gjort til skamme. Man kan aflevere bilen med skrammer og almindelig slid, og det godtages fuldt ud. Vi havde lavet en skade foran på bilen, som laves for et meget mindre beløb end hvad jeg selv har kunnet få det lavet til. Anbefales klart.
Helt igennem god oplevelse fra den første henvendelse over flere prøveture, beslutning og til sidst levering af vores nye bil. Fin service og venlige mennesker
Servicen var ikke eksisterende.
Meget serviceminded og kundevenlige. Mine bedste anbefalinger. Jeg var der 8.8.2022.
Uanset hvilken bil du er på udkik efter så har ALD Carmarket altid flere af samme på lager. Så slipper du for at nøjes med en enkelt model hos andre forhandlere. Samt er der mulighed for at sammenligne med andre modeller. Altid fuld serviceret og i super stand. Prisen matche med andre forhandlere. Du behøver derfor kun at køre et sted hen for at handle.
Virkelig god service og venlig personale. Der bliver gjort noget ekstra for at nå ens behov.
God service og rigtig fine priser. Fruen følte sig meget tryk under sit køb af en Audi A3 hos Jacob
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik