facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Karl Nielsens Boghandel

"Spirituel boghandler, med alt indenfor krop - sind og ånd. Stort udvalg af bøger, e-bøger, om det alternative. Salg af røgelse, englekort, tarotkort, sten og krystaller, spirituelle smykker, yoga tøj og tilbehør og meget meget mere mellem himmel og jord. Kig ind i vor fysiske butik i Valby København"
Adresse: Toftegårds Alle 43 , 2500 Valby
Telefonnummer: 36 17 23 55
By: Valby
Rute: Toftegårds Alle 43
Postnummer: 2500


Nærliggende lignende virksomheder
Arnold Busck Arnold Busck 303 måler Venlig betjening og godt udvalg af bøger til både store og små mennesker. Samt andre ...
J. H. Schultz Information J. H. Schultz Information 321 måler Dejlige mennesker og ďejlig mad
Uv-Tech Uv-Tech 381 måler
Bog & Mystik Bog & Mystik 448 måler
Anmeldelser
Venlig og imødekommende kundebetjening. Mange spændende bøger og lækkert yogatøj.
Har ikke noget forstand på den verden, fik en rigtig god betjening, god vejledning, så jeg fik købt den helt rigtige gave, så absolut et besøg værd.
God og imødekommende service kan kun anbefale at handle her stor udvalg af spændende bøger
Godt udvalg af forskellige trosretninger kristne .sten .figurer bøger olielamper .røgelse .tarotkort.buddaer. og meget andet . De er meget hjælpsomme og kan varmt anbefales.
Rigtig mange nødvendige ting til alle spirituelle formål. Lidt rodet, men der er også helt vildt mange emner oroppet ind her. Manglede kun et smil og lidt interesse fra sælgerens side, og at et manglende mundbind ikke bliver mødt råbt op som et kæmpe problem. Diskretion og en smil.... jeg havde det jo med. Lidt tilbud kunne også gøre gavn.
Jeg er lykkelig for at have fundet dette fantastiske sted det startede egentlig med at jeg bare skulle bestille lidt lækkert fra deres webshop, og da postnord kludrede med min pakke og returnerede den til bog og mystik efter halvanden uges venten, aftalte jeg med butikken at jeg selv ville hente. Jeg hentede i dag min pakke og fik over alt forventning ekstra service med i mit køb, der blev beklager på trods af at fejlen ikke lå på dem og jeg blev sendt ud af døren med et endnu bedre humør og karma end da jeg trådte ind af den. Tusinde tak for smilet Er bestemt ikke sidste gang at jeg handler her
Stedet til dyb indsigt og små samtaler over disken eller med fokus på det nyeste inden for spirituel udvikling, perspektiver på universet og det, der er udover forståelsen, selvet og tiden - samt også bøger med rationelle/system-orienterede tilgange. Dejlig rar kundeservice.
Det er den smukkeste butik jeg kender, med altid en følelse af at være velkommen også hvis vi ikke køber noget og kun har spørgsmål Og så er der altid en stemning af glæde og ro - det alene er et besøg værd
Super skøn butik med alt indenfor det spirituelle. Altid fantastisk betjening og god rådgivning
Man kommer næsten ikke tættere på universet og dets gåder- mystik - uendelige kærlighed end her. Godt udvalg og fantastisk sød betjening.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik