facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kandas Thai Take Away

"Original Thai Food"
Adresse: Strandbygade 48 , 6700 Esbjerg
Telefonnummer: 20 20 32 13
By: Esbjerg
Rute: Strandbygade 48
Postnummer: 6700


Åbningstider

Tirsdag: 11:00-20:00
Onsdag: 11:00-20:00
Torsdag: 11:00-20:00
Fredag: 11:00-21:00
Lørdag: 11:00-21:00
Søndag: 11:00-21:00


relaterede søgninger: Viet Take Away, Asiatisk mad Esbjerg, Vietnamesisk mad Esbjerg, Waiteer Esbjerg, Indisk Esbjerg, Forårsruller take away, Pad Thai gai, Gourmet take away Esbjerg
Anmeldelser
Vi har netop fået: 21. Pad See Ew Gai. Alt for meget kulør. Så meget at smagen heraf overtog smagen fra øvrige ingredienser. Også for meget olie. 43. Pad Ga Pou Nua. Chili var glemt. Også her var der for meget kulør. Faktisk bør der ikke være kulør heri. Bambus kom direkte fra dåsen. 3a. Bland-selv forårsruller. De var rigtig gode.
Skal det være thaimad så er det hos Kandas vi køber fra Mad: 5/5
Meget lækkert take away!Mad: 5/5
Virkeligt dårlig smag, råvare ikke friske. Vores mad smagte af gammelt olie, og vi fik mavesmerter. Kan ikke anbefales
Lækkert og til en fin prisMad: 4/5
Ord beskriver det ikke godt nok. Prøv det nu bare og så giv mig ret
Det smagte tilfredsstillende, men den ene bakke med ris var lidt tør i toppen.Ellers var det fint. Måske lige i den dyre ende,i forhold til den portion,du får.Men maden smagte dejligt...
Det lækreste Thai mad du kan få. Du kommer helt tæt på den thailanske smagssans. Yderst flot og indbydende takeaway. Jeg har INTET imod at der kun er 5 siddepladser, man skal huske det er en "TAKE AWAY" og ikke en restaurant! Og så ligger den centralt, så der er massere af muligheder for at finde et lækkert sted og nyde sin mad hvis man vil det. Tak for fantastisk mad HVER GANG!
En af mine thai-livretter er Larb Moo, og det var med stor forventning at jeg bestilte nr 31. Desværre var det en stor skuffelse. Urterne var få og sammen med rødløgene kogt smagløse i limesaft fra flaske, og ikke skyggen af knust ristet ris. Helt klart dumpekarakter - desværre!
Smilerne dygtig og flinke! . Vi var på familie besøg, da aften begyndt at nærmere, så blev vi enige om ideer om hvad vi kunne spise, så JA!!! ....... == KANDA'S==‍, og alle børn og voksne blev meget begejstret.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kandas Thai Take Away med offentlig transport


Strandbygade V Niels Juels Gade (Esbjerg) 70 måler
1A
2A
Strandbygade V Peder Skrams Gade (Esbjerg) 150 måler
1A
2A
Strandbygade V Peder Skrams Gade (Esbjerg) 160 måler
1A
2A
Strandbygade V Islandsgade (Esbjerg) 250 måler
1A
2A
Adgangsvejen V Målerhusvej (Esbjerg) 310 måler
11

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Kandas Thai Take Away.

Esbjerg thai

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Strandbygade 48 placering, hvordan kan jeg gå. Kandas Thai Take Away adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Kandas Thai Take Away. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kandas Thai Take Away med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik