facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kaffekrukken

Kaffekrukken
"Kaffekrukken er en hyggelig lille specialforretning med speciale inden for te, kaffe og alt som høre til. Butikken har en dejlig beliggenhed midt på torvet i hjertet af den gamle købstad, Køge."
Adresse: Torvet 16 , 4600 Køge
Telefonnummer: 56 65 78 77
By: Køge
Rute: Torvet 16
Postnummer: 4600


Åbningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 09:30-15:00


relaterede søgninger: Vitrinen Køge
Nærliggende lignende virksomheder
Café T Café T 100 måler Lille perle i Køge. Positiv over den dejlige brunch tallerknen. Hjemmebag og dejlig m...
Vitrinen Vitrinen 128 måler Et rigtig hyggeligt sted at besøg noget for alle aldre, smagsløg og årstider.
Cafe Liyana Cafe Liyana 134 måler Dårlig kundebetjening. Priser på menukort på nettet stemmer ikke overens med priser ...
Kaffekælderen Kaffekælderen 242 måler Kie’s Kaffekælder er et fantastisk hangout spot, med god service og lækker mad og dri...
Cafesito Cafesito 2 km Man bliver modtaget som "gamle venner" vi har prøvet flere forskellige rett...
Over Broen Over Broen 2 km Rigtig fin bro som er med til at binde Køge by sammen. Meget velholdt og en dejlig de...
Cafe Rask Cafe Rask 2 km Cafe Rask er at sammenligne med et fastfood sted hvor man kan få nogle traditionelle ...
Mies Caf Mies Caf 2 km Mega hyggeligt sted
T-Gourmet T-Gourmet 5 km
Anmeldelser
Hyggelig lille specialforretning med speciale inden for te, kaffe og meget mere. Ligger midt på torvet i hjertet af den gamle købstad, Køge. De har bl.a. et stort udvalg af kaffebønner fra mange forskellige steder i verden, men kan også tilbyde de skønne kaffer fra Køge Kafferisteri. Der er over 150 forskellige slags te, både sort, grøn, hvid, rooibush og urtete, så der er noget for enhver smag. Derudover har de et godt udvalg af chailatte og forskellige luksus brevte’er. Af danske lækkerier kan nævnes Lakrids by Bülow, Wally and Whiz, The Mallows, Anker Chokolade, Aalborg Chokoladen, Bolcheriet, Karamel Kompagniet, delikatesser fra Samsø Landkøkken, Hr. Skov og Thya samt luksus medalje-vindende gin fra det lokale BeGin Cph og Knaplund Destilleri i Jylland. OG lækre romkugler fra Chokolenten i Hanstholm. Du finder også andre forskellige lækre produkter såsom kaffesirup, diverse chokolade, marmelade, honning, pesto og tapenader, olie, eddike, balsamico og dressinger, kiks og snacks, vin, øl, kakao, kopper, tekander, mokkakander, samt meget andet bryggeudstyr, påskepynt og julepynt. Absolut et besøg værd.
Kan varmt anbefale jeres Java Mocca bønne. Stort udvalg af både kaffe ig the samt andre lækkerier.
Dejlig forretning. Meget sødt og smilende personale
Kaffekrukken er altid et besøg værd! Årets gang repræsenteres på fineste vis i udvalget. Her er brugskunst, årstidsorienteret pynt, slik og the, samt lidt af det sjove, til den kreative kagebager. Det er også let at finde men svært at begrænse, ting til en alsidig gavekurv. Hvis du har råd, er her dejlige ting til selvforkælelse. - Ellers er der duften, inspirationen og små lækkerier til under 10 kr.
Altid et godt sted hvis man skal finde en spiselig/drikkelig værtinde gave.
Super hyggelig forretning. Kaffe & the MANGE varianter, her i huset har vi to favoritter i kaffen, en mexicansk til stempelkande og "san Paulo Pro" til expresso, men der er som sagt mange muligheder for at finde sig egen smag og aroma. Mange varianter i lakrids er der også, både store og små bøtter. Chokolade, her taler vi om chokolade, som ligger i samme kaliber som Frellsen og andre speciel butikker her i byen. Kander til både kaffe og the brygning findes selvfølgelig også her, der til kommer, saft, marmelade, gløgg og meget andet. Man skal have lidt tålmodighed, hvis der er flere end fire mennesker i butikken, personalet tager sig tid til den enkelte kunde, både med vejledning og ideer til kunden hvis man er usikker på hvad man skal have. Så får jeg / man snakker lidt med personer som man ellers ikke kender, der også står og venter på deres tur. Denne butik SKAL opleves.
Dejligt sted, er kommet der igennem mange år, deres Køge kaffe er malet mens du venter og er himmelsk, koster ikke mere end en pose kaffe købt i Brugsen. De er lidt dyre med deres andre ting, men det er kvalitet.
Fantastisk sted til gaveidéer og supplement af kaffe, the og chokolade. Høflig betjening fra smilende personale der kender til deres produkter og som kan blande the præcis efter din smag. Priserne ligger i den lidt høje ende, men kvaliteten er i top.
Her kan man få verdens bedste kaffe og der er til hver en smag og Kvaliteten er i top Handler altid min kaffe der og sødt personale og man får altid et smil på vejen og vigtigst af alt, man kan mærke at de brænder for det de gør
God kaffe. Den kom dog ikke i en krukke men en kop hvilket jeg også foretrækker. Købte også noget chokolade og tog begge dele med tilbage til hotellet da deres kaffe var trist og ligegyldig.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kaffekrukken med offentlig transport


Køge Torv (Vestergade) 90 måler
103
Køge Torv (Vestergade) 100 måler
103
Torvebyen (Blegdammen) 290 måler
101A
103
245R
260R
Køge St. 300 måler
101A
102A
241
245R
251
Torvebyen (Blegdammen) 300 måler
101A
103
241
245R
260R

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik