facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kabanah

Kabanah
Adresse: Hovedgaden 12 A , 2970 Hørsholm
Telefonnummer: 72 14 09 10
By: Hørsholm
Rute: Hovedgaden 12 A
Postnummer: 2970


Anmeldelser
Gode juice og sandwich med glutenfrit brød som tilvalg. I modsætning til Joe and the juice hvis maskiner larmer som en byggeplads i hvert fald den i Hørsholm centeret er her dejligt roligt. Virkelig magelige møbler og lokal kunst på væggene. Også mulighed for at sidde ude.
Det er da et problem at i ikke GIDER tage tlf inden i lukker ned!! Jeg har efterhånden oplevet at I ikke gider svare tlf 40 min før I fysisk lukker butikken.. Ærgerligt når jeres sandwich ellers er gode.
Bowl hvor halvdelen af de nævnte ingredienser manglede. Ingen pesto dressing på sandwich, så de var for tørre.
Et godt sted som udfordre mange andre cafeer bl.a. joe and the juice og lagkage huset. Prismæssigt er de lavere, men det gør kvaliteten ikke dårligere tværtimod! Kan kun varmt anbefale - også bare til en god kop kaffe :
Dette er et sted vi ofte kommer tilbage til. Ikke fordi deres sandwich er specialt lækre eller vilde i forhold til andres eller fordi deres juice bare er bedre. Nej det er såmænd et hæderligt produkt og man er rimelig sikker på kvaliteten, men det der gør vi kommer igen er dels at betjening altid er søde og flinke og ikke har så travlt med spille "joe and the juice"-smarte at de ikke har øje for kunderne og dels et rigtig velassorteret legerum til børnene på nederste etage. Et rigtig pusterum under en tur i gågaden.
Lækkert sted, med dejlig juice. Altid god betjening og man bliver mødt med et smil. Jeg er tilfreds.
Virkelig dårlig betjening rigtig ubehøvlet og deres is kaffe smager af vand
Fantastisk service, ung arbejder holdte butikken åben efter lukketid da åbningstiderne på hjemmesiden ikke var opdateret endnu.
Lækkert juice og sandwich, lidt dyrt måske
Elsker Kabanah er flere besøg værd. Dejlige sandwich og frisk juice. Fantastisk betjening
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kabanah med offentlig transport


Hovedgaden (Rungstedvej) 90 måler
150S
354
500S
Hovedgaden (Rungstedvej) 100 måler
150S
354
500S
Hørsholm Ridebane (Rungstedvej) 140 måler
381
383
Hørsholm Ridebane (Rungstedvej) 150 måler
381
383
Hørsholm Midtpunkt (Usserød Kongevej) 180 måler
150S
354
375R
381
383
500S

Anmeldelser, få rutevejledning og kontaktoplysninger Kabanah.

Hørsholm sandwiches

åbningstider, anmeldelser, kort, satellitvisning. Hovedgaden 12 A hørsholm bagerier placering, hvordan kan jeg gå. Kabanah adresse, telefon, by, postnummer, hvordan kan jeg gå. På denne side kan du finde virksomheder, der ligner Kabanah. På denne hjemmeside kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kabanah med andre mennesker.

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Nærliggende lignende virksomheder
Kringlebageren Kringlebageren 289 måler Havde bestilt islagkager til en rund fødselsdag, og blevet lovet at der var flamingo ...
Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik