facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Køge Svømmeland

Køge Svømmeland
Adresse: Ølbycenter 104 , 4600 Køge
Telefonnummer: 56 67 27 70
By: Køge
Rute: Ølbycenter 104
Postnummer: 4600


Åbningstider

Mandag: 06:30-17:00
Tirsdag: 06:30-19:00
Onsdag: 06:30-17:00
Torsdag: 06:30-19:00
Fredag: 06:30-17:00
Lørdag: 09:00-16:00
Søndag: 09:00-16:00


relaterede søgninger: Køge Svømmeland Priser, Køge svømmehal omklædning, Ølby svømmehal Priser, Køge svømmehal fødselsdag, Køge Svømmeland billeder, Køge svømmeland adresse, Ølby svømmehal åbningstider, Ringsted svømmehal
Anmeldelser
Virkelig et dejligt sted, at komme med min datter på 3 1/2 år, dejligt stort børnebassing med "svømme-ting" Vi kommer helt sikkert tilbage....!!! Husk at parkeringspladsen er ved Ølbycenteret, Google leder dig direkte om til svømmehallen, og der er ikke offentligt parkering... Stadigvæk områdets bedste...
God svømmehal, men vi kommer ikke igen, alene fordi det var en dyr fornøjelse at glemme at sætte p-skiven, på den ellers ret store parkeringsplads. Så hellere en svømmehal med gratis parkering til glemsomme mig
Rigtig fint badeland med både strøm kanal og vandrutshebane .. Eneste minus er at der er meget få border ved caféen.. Så man skal være heldig for at få en siddeplads når man spiser.. Derudover mangler der afslapnings områder til forældre ..
Ikke den bedste hygiejne og vedligeholdelse. Lille omklædningsrum. Uden føntørrer. Skabe med møntindkast og nøgle virker en smule forældet. Livredderne var ikke særligt synlige?! Jeg har ikke lyst til at komme igen.
God svømmehal. Ikke egnet til babyer, hvis det er faderen som medbringer barnet, da der ikke er baby udstyr hos mændene. Ved svømmehal er der et baby skifte område, men det var ubrugeligt, da det var under reparation. Ellers er baby badet godt, ligeså de andre svømmebassiner.
Der var ske et uheld i et bassinerne, vi blev bare bedt om at gå op uden nogen information om hvornår de åbnede bassinerne igen.
Gode forhold og både varmt vand og varm luft og fuld knald på Sauna. Skønt.
En svømmehal med masser af sjove aktiviteter. Dog kan man stort set ikke benytte nogen af dem om aftenen som fritidsklub eller privatperson med børn der gerne vil lege, da der er svømmehold i alle bassiner. Om aftenen kan man bruge halvdelen af pjaskebassinet og vandrutschebanen. Der er undervisning ved vipperne, pjaskebassinets lave halvdel, det store bassin og ved vipperne. Man må fx heller ikke bruge de store flamingoplader i den del af bassinet hvor man godt må være, når der er svømmeundervisning. Virkelig ærgerligt, for det gør, at man fx som fritidsklub ikke tager børnene med i svømmehallen længere. Café bassinkanten har flinke medarbejdere. Dog er den varme mad ikke god længere. Vi har kun haft gode erfaringer med medarbejderne i svømmehallen, men begrænsninger på hvor man må være, trækker desværre det hele ned. Gik fra 5 til 2 stjerner herfra, desværre.
En hyggelig svømmehal med mange faciliteter. Dog synes jeg er prisen er lidt for dyr.
Gode svømmebaner og legeområde, men dårligt indeklima i omklædningsrummet og rigtig koldt og trækkende, ved baby området og lavt vand, i babybassinet. Samt dårligt det er så lille et bassin, at kun én forældre må gå med i vandet.
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Køge Svømmeland med offentlig transport


Ølby St. 170 måler
110R
210R
A
E
RE
Ølby St. (Søndre Centervej) 190 måler
101A
110R
Ølby St. (Ølby St) 190 måler
242
Ølby St. 190 måler
103
121
Ølby St. 190 måler
101A

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik