facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Køge Børneasyl

Adresse: Kirkestræde 10 , 4600 Køge
Telefonnummer: 56 67 63 40
By: Køge
Rute: Kirkestræde 10
Postnummer: 4600


Nærliggende lignende virksomheder
Minsti Consulting Minsti Consulting 339 måler
Vuc Køge Vuc Køge 804 måler
Idrætsbørnehaven Idrætsbørnehaven 1 km Dejlig sted for børn med krudt i røven men også for de generte til at komme ud af der...
Søndre Skole Søndre Skole 1 km Var der for at hente en nøgle
Rekom Rekom 2 km Umiddelbart en for fornuftig koncern. Stedet LA bør revurdere deres recistiske dørvag...
Asgårdskolen Asgårdskolen 2 km Kære Asgård Skole, Jeg skriver til jer for at give min anmeldelse af Asgård Skole, o...
Anmeldelser
Vores søn på 2 år har gået i vuggestue i Køge Børneasyl siden han var 10 måneder, og både han og vi er virkelig glade for stedet. Det er en lille institution hvor alle kender hinanden, og vi er meget trygge ved at aflevere vores søn til kompetente personaler med masser af kærlighed til børnene.
Min datter på nu 7 år har gået der, og min søn går der stadig. Det er en fantastisk institution med kun 10 vuggestuebørn og 26 børnehavebørn fordelt på 2 grupper. Her kender alle, alle. Fokus på nærvær og tid og plads til et kram.
Vi har vores søn på 2,5 år gående i vuggestuen i Børneasylet, og det er vi rigtig glade for. Vi føler nærvær når vi afleverer vores barn om morgenen, og blandt børnene er der et godt sammenhold. Vi kan varmt anbefale Børneasylet.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik