facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Kødbyens Mad og Marked og butik

Kødbyens Mad og Marked og butik
"Asiatisk butik med friske asiatiske grøntsager, stor varianter af sauce, tørvarer og frosne varer. Vi har alt man kan bruge til at lave Sushi og til det asiatiske køkken.Se eventuelt Facebook KFT Asian food specialist for opdateringParkering er 1 time til kl 17, derfra er det gratis til næste dag kl 07.Lørdag kl. 17:00 til Mandag kl. 07:00 er parkering gratis!"
Adresse: Saxogade 92 , 1662 København
By: København
Rute: Saxogade 92
Postnummer: 1662


Nærliggende lignende virksomheder
Tango Food Club Tango Food Club 563 måler
Valentino Valentino 2 km Jeg har haft den VÆRSE oplevelse inde hos Valentino på strøget- Det hele startede med...
Smagen Af Fyn Smagen Af Fyn 2 km "”Smagen af Fyn” er et fødevarenetværk for producenter, restauranter og gårdbuti...
Stigs Oliven - Torvehallerne Stigs Oliven - Torvehallerne 2 km Pauvert udvalg og betjeningen var mindre engageret end den plejede at være. Tager sig...
Oxfam og Black Lakrids Oxfam og Black Lakrids 2 km I får én stjerne for trods alt at kunne skrive en anmeldelse. Den handler ikke om jer...
Aliva Foods Concept Store & Cafe Aliva Foods Concept Store & Cafe 4 km Kan ikke huske jeg var der
Tidens Gaver Tidens Gaver 5 km Svindel og humbug Taget i betragtning af at man modtager et gavekort på et kro-& ...
Anmeldelser
En fin købmandshandel, dog er der plads til forbedringer. Ikke alt er priseret på hylderne med priser. Det er meget svært at bevæge sig rundt, når nogle har en vogn med sig, jeg oplevede meget tæthed. Jeg blev ignoreret af manden ved kassen da jeg skulle købe en pakke Mochi-is og måtte gå over til en anden.
Jeg har lige købt fødvarer for 439 kr. Og synes jeg at det er billigst asiatisk food i København. Tak for det. Men håber jeg at I skal skaffe flere koreansk varer så jeg er meget glade...
Har for det meste det du skal bruge. Andre gange kniber det. Syntes osse den er for lille. Kan være svært at komme rundt. Når der er andre. Men et godt sted at handle.
Hyggelig asiatisk butik, lidt crowded og lidt dyrt. Men VILDT sød butik og har de underligstepå den positive måde ting.
Jeg bliver nød til at give denne forretning 5 stjerner.. De har et meget stort udvalg af eksotisk frugt og grøntsager.. De får leveret varer 2 gange om ugen mener det er mandag og torsdag, men jeg er ikke 100% sikker.. Her kan du bla. Finde: frisk og frossen durian, jackfrugt, dragefrugt, rød slangefrugt, santol, Mangosteen, og en mango jeg tror er den såkaldte 'nam doc mai' mango.. Udover deres grøntafdeling, har de et kæmpe udvalg af ramen.. De har hele fisk på frost, dumplings, og meget andet spændende.. Klart et besøg værd!
Overholder ikke loven sælger fordærvede fødevarer! Hans butik bliver anmeldt for ikke at overholde loven! Stop med at købe derfra! Sælger rådne og varer der er løbet på dato og tager overpris, find heller et and et sted at handle.
Nice sted, billigt i forhold til næsten alle andre asiatiske supermarkeder. Der er også et kæmpe udvalg på forskellige ting, der er også en del ting som ikke kan findes andre steder.
Bred udvalg, søde personaler og god plads i butikken hvis man sammenligner det med andre asiatiske butikker.
Her er alt, hvad du skal bruge i det asiatiske køkken til rimelige priser
Alt til de asiatiske køkken finder du her til fair priser
Reageer op deze plaats

Rutevejledning til Kødbyens Mad og Marked og butik med offentlig transport


Saxogade (Istedgade) 90 måler
23
Saxogade (Istedgade) 100 måler
23
Enghave Plads St. (Istedgade) 260 måler
23
Enghave Plads St. (Istedgade) 320 måler
23
Enghave Plads St. (Metro) 340 måler
M3

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik