facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktoplysninger for Købmand Hansens Feriehusudlejning

Adresse: Strandvejen 430 , 6854 Henne
Telefonnummer: 76 52 43 11
By: Henne
Rute: Strandvejen 430
Postnummer: 6854



relaterede søgninger: Købmand Hansen SPAR åbningstider, Sommerhus Henne Strand til salg, Sommerhus Henne Strand privat udlejning, Købmand hansen login, Henne Strand sommerhus leje, Feriepartner Henne Strand, Esmark Henne, Ferielejlighed Henne Strand
Anmeldelser
Har lejet sommerhus igennem købmand Hansen, og kan kun anbefales
Tredje gang vi er i Henne og hos Købmand Hansen får man altid god betjening. Tak for en dejlig uge ved Vesterhavet trods regn og blæst.
Der lejer vi gerne igen. Gennemskueligt, forudsigeligt og god service.
Elsker deres udlejning. Sommerhusene er de bedste jeg har prøvet! Det slår dansommer og andre store firmaer. Deres service og andre Support folk er mega søde og har ikke noget problem med at hjælpe hvis noget er gået i stykker eller hvis noget skal tjekkes eller gøres rent igen. Deres rengøring er nogenlunde, men de tager ikke vildt meget af det der ikke lige er foran næsen, men resten er så godt at man næsten ikke kan klage over det. Suverænt.
Rigtig dejligt område. Henne Strand har sjove og spændende butikker og flere caféer og restauranter. God og høflig betjening både ved ankomst og afrejse. Og huset var bare så hyggeligt og godt indhegnet til hund. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi benytter Købmand Hansen og bor i Henne.
Har haft lejet et sommerhus hos dem en md som var så dårligt i stand og fuld af råd og svamp, uden de ville tilbyde os et andet. Tilbød kun 700 kr i afslag på en md hvilket vi har klaget over, da vi skulle bruge flere dage på at rengøre og decif. Af huset for at kunne være i det. Vi havde lejet vores eget hus ud ellers var vi kørt omgående. En meget dårlig oplevelse.
Rigtig god kundeservice og et pragtfuldt hus med lige den beliggenhed vi nyder når vi er i Houstrup mange gange hvert år.
Hvis Købmand Hansen kunne få under en stjerne, havde de fået det. Kom ud til et møgbeskidt hus og et spa der var infesteret af edderkopper. se Trustpilot for den fulde anmeldelse Deres løsning på problemet er at slå 300kr af prisen. Det vil altså sige at vi sparer 300kr på den rengøring vi ellers stort set selv havde foretaget os.
Tv virkede ikke da vi kom, og meget var nedslidt. Store pletter på tæpperne på 1 sal.
Reageer op deze plaats

Tilføj dette kort til din hjemmeside;



Vi bruger cookies

Vi bruger cookies og andre sporingsteknologier til at forbedre din browsingoplevelse på vores websted, for at vise dig personligt indhold og målrettede annoncer, for at analysere vores webstedstrafik og for at forstå, hvor vores besøgende kommer fra. Fortrolighedspolitik